| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a da ne zamišljamo šta je ovo , msm koje piće neko stransko ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Iskra je napisao: a da ne zamišljamo šta je ovo , msm koje piće neko stransko ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Jooo jako je ukusno , nesto poput pelinkovca ....mmmmmmmmmmmm a pazi kad ja ne smem ni da probam sad ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nikita relaxxxx popičemo mi umesto tebe a što ne smeš?? nije ti dobro..ili ?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Nikita relaxxxx popičemo mi umesto tebe a što ne smeš?? nije ti dobro..ili ? ma zbog lizanja limuna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
aaaaaaaaaa treba da upalim motorku ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ma prehladjena sam pa sam na lekovima ....neka cim mi prodje pnovimo pijanku  Najgora , mozda si u pravu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) usta mi se skupila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Iskra je napisao: a da ne zamišljamo šta je ovo , msm koje piće neko stransko ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Jooo jako je ukusno , nesto poput pelinkovca ....mmmmmmmmmmmm a pazi kad ja ne smem ni da probam sad ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Evo i od mene nešto  Živeli ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Deb. pa fala brate ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
au pazi sad koliko se razbacuju sa picem .....kad ja ne merem ...e neka vam , odo ja po palacinke sa eurokremom i slagoooom njamiiiiiii
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
|
|