Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Minnie je napisao: na koja pitanja lakše odgovaraš..vezana za forume ili pitanja koja se tiču reale sve mi je jedno....kažem šta mislim na bilo koje pitanje ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Tvoja najveća vrlina i najveća mana ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Boss je napisao: Poznaješ li nekog od forumaša/ica ? Izvinjavam se ako je pitanje bilo, mrzi me da čitam sve. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) bilo je već... uživo nikog sa ovog Foruma ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
kada bi imao ženskog klona...kog bi muškarca muvao na forumu..fore radi...recimo da ti to bude izazov na igrici...
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Boss je napisao: Tvoja najveća vrlina i najveća mana ? uporan ko mazga.... 2 kotača su mi slaba tačka... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta si po zanimanju?
(ne moras reci ako ne zelis)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Minnie je napisao: kada bi imao ženskog klona...kog bi muškarca muvao na forumu..fore radi...recimo da ti to bude izazov na igrici... nemam odgovor je neumem da se transformišem u žensko i ne mogu gledati ženskim očima.. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
odluči se između- miloša bojanića ili mace cece ili karleuše riblje čorbe ili bajage farme ili dvora
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Misliš li da je bar jedan forumaš/ica bio/la 100% iskren ovde ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li ces sledeceg staviti Bossa ? da ga izdriblam,pleasee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|