Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Branis li zeni da se druzi sa bivsim momcima?
- Imas li najboljeg net prijatelja?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
MeGi je napisao: Znas li neki strani jezik? Slazes li se da covjek vredi onoliko koliko jezika zna? govorio sam tečno Engleski...a sad se mogu samo poslužiti. razumem pomalo Nemački-u tehn. varijanti.. Tvrdim..da znanjem stranog jezika imas prednost u zaposlenju i u komunikaciji sa ostatkom sveta. Sposobnost korišćenja jezika ima vrednost, ali nije odlučujući faktor vrednosti
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: -Branis li zeni da se druzi sa bivsim momcima?
- Imas li najboljeg net prijatelja? -ako ima vremena za takav vid druženja- što da ne.. -virthuelu ne smatram za realno stanje.Pridajem važnost životu u Live
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li bi otisao na koncert JK , kad bi ti neko dao bespltno kartu?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: Da li bi otisao na koncert JK , kad bi ti neko dao bespltno kartu? Ne hvalla....ne trošim dragoceno vreme na "blentave" teme.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
to je to od mene pitanja sjedi i ne mrdaj mozda drugi postave nesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: to je to od mene pitanja sjedi i ne mrdaj mozda drugi postave nesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mislim da su ostali bez texta i za pitanja više nema mesta... ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
kad pričaš sa monitorom da li ti se ukućani jave ?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
Mojne je napisao: kad pričaš sa monitorom da li ti se ukućani jave ? Da..donesu NESS, a usput i pogledaju šta ima novo na ekranu.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l se krste, ili izvrnu kada vide sta ima na ekranu?
|
|
|
|
|
|