Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Za koju zensku sa foruma mislis da je najzgodnija? - Koji moderator te nervira? - Da si moderator sta bi ti prvo uradio na forumu? - Sta bi napisao u pismu predsedniku drzave -samo u dvi recenice?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Mislis li da je sramota da muskarac place pred drugima?
- Da li bi isao na gej paradu, da podrzis te ljude?
- Mislis li da si ozbiljan-zreo za svoje godine?
- Jesi li se nekad iz sale obukao zensku odjecu i nasminkao se?
- Sta je po tebi najveci uspjeh a sta neuspeh u zivotu?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
MeGi je napisao: - Za koju zensku sa foruma mislis da je najzgodnija? - Koji moderator te nervira? - Da si moderator sta bi ti prvo uradio na forumu? - Sta bi napisao u pismu predsedniku drzave -samo u dvi recenice? zaista nisam razmišljao koja je naj-zgodnija....dok ne vidim uživo neznam  nemam negativan stav o Mod-ovima ne volim obaveze na forumu... pozdravio ga i preneo mu želje 3/4 građana da malo on jede fekalije umesto njih.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
dobro ti ovo pismo predsedniku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: - Mislis li da je sramota da muskarac place pred drugima?
- Da li bi isao na gej paradu, da podrzis te ljude?
- Mislis li da si ozbiljan-zreo za svoje godine?
- Jesi li se nekad iz sale obukao zensku odjecu i nasminkao se?
- Sta je po tebi najveci uspjeh a sta neuspeh u zivotu? -Ne, iskreno stanje je prihvatljivo svima -protivnik sam takvih parada..ne podržavam bolest te vrste -i više od toga, sem što ovde se trudim da budem totalno neozbiljan.. -jesam, u vreme srednje škole na nekom maskenbalu.. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: dobro ti ovo pismo predsedniku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jbg...sit gladnom ne veruje..a pošto narod ne će da mu nAUDI..bizgov ukrao za sebe AUDI.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Jesi li ozenjen? Da mi forumasice znamo - Je l ti bitno koje je vere neko, da li bi se mogao ozeniti sa nekom koja je druge vere? - Da li si vise knjiga procitao ili filmova odgledao?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Umes li da pevas?
- Sta prvo kazes kad te zaustavi policija?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: - Jesi li ozenjen? Da mi forumasice znamo - Je l ti bitno koje je vere neko, da li bi se mogao ozeniti sa nekom koja je druge vere? - Da li si vise knjiga procitao ili filmova odgledao? -Jesam...već sam se na nekoj temi izjasnio.... -Ne nije mi bitno ko je koje vere ukoliko nije (ortodoksan) zadrt oko toga.Da li bi se oženio-zaista nemam pojma-mislim da vera nema veze (nema odlučujući faktor) u odabiru partnera -Ne mogu se pohvaliti sa čitanjem knjiga osim za tehn. literaturu....a filmova odgledao poono.. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Slusas li turbo folk?
- Film koji mozes vise puta gledati je...?
- Tvoja zena , sta mora znati najbolje raditi....?
|
|
|
|
|
|