|
Autoru |
Poruka |
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Mateja Kežman: Nisam se verio, ali smo trudni Fudbaler je demantovao da se verio sa Marijom Perković, najavio tužbe protiv medija koji o njemu pišu izmišljotine, ali je potvrdio da će četvrti put postati tata.  Nakon što se prošle godine saznalo da u braku Mateje i Emilije nešto nije u redu, fudbaler je povezivan sa mnogim devojkama, a krajem prošle godine je objavljeno da se verio i da sa Marijom čeka dete.
"Pojedini mediji su zaista preterali u lažima i izmišljanjima. Plašim se da ću prvi put biti primoran i da podnesem tužbe. Naravno da se nisam verio jer je moja brakorazvodna parnica još uvek u toku. Pošto nisam zvanično razveden bilo bi i više nego nakaradno da se verim", kaže Meteja u intervjuu za list "Svet".
On kaže da mu nije jasno zašto je javnosti njegov privatni život toliko zanimljiv i da jedino što želi je da se posveti porodici, poslu i uživa u ljubavi.
"Četiri godine bio sam emotivno neispunjen i pre šest meseci sam upoznao nekoga i započeo nešto lepo. Marija jeste u drugom stanju, ali opet kažem, imam troje odrasle dece i ne želim da ih uznemiravam tekstovima u novinama. Nema potrebe da opširnije komentarišem bilo šta."
Mateja kaže i da je sa bivšom dagom u dobrim odnosima i da sa decom provodi većinu slobodnog vremena.
"Posle nekoliko godina lutanja, skrasio sam se i smirio", zaključio je Kežman koji je nedavno na Kopaoniku otvorio kafić. Mondo
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Kleo: Vratio bih se u Partizan Kleo i Partizan, dve godine posle rastanka, ponovo mogu da se sastanu i opet sarađuju. Vest da je italijanski trener Marčelo Lipi precrtao napadača Gvangžua sa spiska fudbalera za narednu sezonu odmah je razbuktala maštu Grobara. Posle odlazaka Stefana Šćepovića u Busan i Eduarda Pašeka u Sao Kaetano, srpskom prvaku je potrebno osveženje u napadu, a angažman momka koji ih je maltene sam uveo u Ligu šampiona 2010 došao bi kao „kec na deset”. “Sve je na dugačkom štapu. Iskren da budem, od novinara sam i saznao informaciju da je Kleo slobodan. To je zanimljiva vest, pogotovu što tog momka svi hvale. Videćemo”, rekao je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.
Brazilac, s druge strane, nema ništa protiv da se vrati u Srbiju. “Sve je moguće kad sam ja u pitanju. Tačno je da tražim novi klub, ali me niko iz Partizana nije zvao. Istina je, vratio bih se, volim crno–bele, stvarno želim jednog dana da zaigram ponovo za njih. Stvarno ne znam da li će to biti sada ili u budućnosti, ali to ostaje moja velika želja”, izjavio je za Kleo za Sportski žurnal. Mozzart
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Hibert častio saigrače sa po 100$ Centar Indijana Pejsersa Roj Hibert častio je petoricu saigrača sa klupe sa po 100$ jer su zadržali Šarlot Bobketse ispod 80 poena u utorak veče. Hibert je u finišu meča obećao rezervistima nagradu ukoliko rival ne postigne 80 poena. Pejsersi su slavili 103:76, a Hibert je održao obećanje.
Najplaćaniji igrač Indijane (13,6 miliona $ ove sezone) je petorici rezervista koji su u tom trenutku bili na pakretu dao je po 100 dolara.
Novac su odmah dobila trojica, uključujući i Dominika Mekgvajera koji je pod 10-dnevnim ugovorom. Džef Pendergraf je odbio nagradu, dok je Ben Hansbro morao da sačeka da Hibert pronađe bankomat.
"Ja sam čovek od reči. Ben je ruki, on će dobiti poslednji", rekao je centar Pejsersa koji su Bobketsima naneli 13. uzastopni poraz kod kuće. B92
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
"Dete je dodatni motiv da dobro igram" Možda najpoznatiji sportski par u Srbiji odbojkašica Jelena Nikolić i rukometaš Petar Nenadić dobili su prinovu. Jelena, koja je kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije na svet je donela zdravog dečaka, po imenu Aleksa. Novopečenog oca, rukometnog reprezentativca Srbije, ova vest je dočekala u Španiji, gde učestvuje na Svetskom rukometnom prvenstvu.  Jelena se porodila u ponedeljak oko 10,30 časova i oseća se dobro, a proslava u taboru Orlova i stari srpski običaj "cepanja" ponosnog oca dočekao je posle utakmice sa Belorusijom. Dodatni razlog za slavlje bio je i trijumf nad Belorusima, pošto su naši rukometaši tako obezbedili plasmana među 16 najboljih ekipa na svetu.
Koliko život profesionalnog sportiste može biti težak, govori i činjenica da je Petar ovu radosnu vest dočekao daleko od supruge. Na pitanje novinara da li mu je bilo lako da igra, s obzirom na to da mu se supruga u toku jutra porodila u Beogradu, on je odgovorio.
"Nije mi bilo svejedno. Mnogo je bilo emocija, ali dobro... Hvala drugarima na pobedi. Dobio sam sina i sve je prošlo kako treba."
Nenadić je dodao da ne želi da remeti mir u ekipi, jer se zna zbog čega je u Saragosi, ali da će biti i vremena za slavlje.
Pred polazak na Svetsko prvenstvo on je istakao da će dete biti dodatni motiv da dobro zaigra.
"Privatno, supruga i ja čekamo bebu. Kad Bog kaže, biće, a termin je za nekoliko dana. Jako smo srećni zbog toga. Ovo je moja profesija, ovim se bavim, od ovoga živim. Može da se dogodi da budem u Španiji, a da se dete rodi, ali to je jednostavno tako – život. Moramo da se prilagođavamo situaciji. Mislim da će mi to biti motiv više da igram. Kada mi se dete rodi, znaću da smo napravili nešto veliko", rekao je tada Nenadić.
B92
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Srbin svetski šampion, a živi od moleraja!Kreči, zida, malteriše, ako treba i do 4 ujutru da bi otišao na svetsku smotru. Ajredin Ajeti sa sobom nosi srpsku i vojvođansku zastavu i takmiči se u više od 20 borilačkih sportova Nova priča koliko u Srbiji cvetaju sportski talenti koji su prepušteni sami sebi i pored fantastičnih rezultata stiže iz Zrenjanina. Tamo živi momak koji je osvojio 200 medalja u preko 20 borilačkih sportova, a zarađuje radeći kao moler!
Ajredin Ajeti se do sada takmičio i osvajao medalje u tekvondou, MMA, ašihari, kempo borbama, karateu, kjokušinkai karateu, kik-boksu, savate boksu, sportskoj džiju-džici, karate katama, greplingu, grepling strajku, pankrationu…
- Ove sportske rezultate postižem zahvaljujući budo filozofiji, budo duhu koji sledim. U najkraćem, živim skromno, uvek sam spreman za sve izazove i zato uvek pronađem svoj put. Bio sam teško bolestan 2008. godine i šest meseci sam proveo na VMA u Beogradu. Posle toga sam odlučio da se u potpunosti posvetim sportu. Trenirao sam sve borilačke sportove osim boksa i rvanja. Veoma sam uporan i imam veliku želju da se oprobam u svim disciplinama.
Trenira svaki dan, a pobeđivao je i na maratonu.
- Svakog dana po dva sata. Imam veliku volju da napredujem. Takođe, volim mnogo da trčim i na taj način održavam kondiciju. Jednom sam sa prijateljima učestvovao na Bukovičkom maratonu na Fruškoj gori i stigao prvi. Niko mi nije verovao da nisam atletičar – uz osmeh kaže Ajeti.
Sa sobom uvek nosi zastavu Srbije i dostojno predstavlja Srbiju, ali sam finansira odlazak na takmičenja.
- Do sada nisam uspeo da nađem sponzore. Ipak, nisam nikada odustajao. Pred odlazak na SP u kjokušinu, krečio sam do 4 ujutru kako bih zaradio novac za put. Znam sve da radim. Zidam, malterišem, a istovarao sam i kamione kako bih zaradio novac za put i smeštaj. Ipak, nekada sve to nije dovoljno. Žao mi je što sam prošle godine zbog nedostatka novca propustio Svetski festival borenja u Teheranu.
Ajeti je musilmanske veroispovesti, i dete je iz mešovitog braka u kome je otac polu-Albanac i polu-Srbian a majka Mađarica.
- Poštujem zemlju u kojoj živim. Pored srpske nosim uvek i vojvođansku zastavu, jer se osećam kao Vojvođanin. Inače moj otac je pola Albanac – pola Srbin, a majka je Mađarica. Moji roditelji su se razveli kada sam bio dete i odrastao sam bez njih, kod babe i dede. Po veroispovesti sam musliman, ali u našoj kući se slave Bajram, katolički i pravoslavni Božić. Poštujem i volim sve ljude dobre volje, bez obzira na nacionalnost i verosipovest – zaključio je Ajeti.
Nosilac je crnog pojasa u karateu, džiju-džici, tekvondou i kik-boksu, braon pojasa u kjokušinkai karateu i majstor pankrationa. Telegraf
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

|
Pozadina propalog transfera Šćepovića u Busan: Stefan se folirao i slušao savete iz Beograda!?Posrednik u propalom poslu prelaska Stefana Šćepovića u Busan, Fakrija Šekularac, otkrio je uznemirujuće podatke o razvoju tog transfera. Poznati menadžer tvrdi da je za povratak Stefana Šćepovića u Partizan kriv njegov kolega Nikola Damjanac koji se služio perfidnim metodama.
- On je hteo da dođe u Koreju da vidi ugovor i da se sa mnom dogovori oko procenata. Ja radim za siću, "za kikiriki", a on obrće milione i hoće procente. Ja to nisam hteo i Damjanac je naredio Stefanu da ne trenira. Prva tri dana je sve bilo u redu, a onda se Stefan "kao fol" uhvatio za zadnju ložu i umesto kopački "zadužio" mobilni telefon. Stalno je bio na vezi sa savetnikom Damjancem ili ljudima iz njegove agencije. E zato je u avionu za Beograd, a ne zbog promene uprave u Busanu kako su neki hteli da predstave - rekao je Fakrija Šekularac za Novosti.
Neverovatno deluju reči Šekularca kada je u pitanju odnos na relaciji Damjanac - Partizan - Šćepović.
- Ljudi u Partizanu mi uopšte nisu jasni. Kad sam pitao čiji je igrač Šćepović i od koga da tražim papire, predsednik Dragan Đurić i sportski direktor Ljubiša Tumbaković su mi odgovorili: "kod nas". Ali suštinski, ispada da je igrač samo Damjančev, pa mi kroz glavu prolazi da je on čovek koji vodi Partizan, čim Đurić i Tumbaković nisu hteli da se mešaju - zaključio je menadžer.
Možda će Šćepoviću posle svega biti lakše kada se pridruži časovima joge nove seksi instruktorke Partizana.
S media
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Poklon od muža: Bojana dobila dijamante! Žena Vladimira Stojkovića okitila se novim skupocenim prstenom „bulgari“ Dragi kamen. Bojana Stojković pohvalila se novim poklonom od muža! Skupoceni prsten „bulgari“ pokazala je pratiocima na Tviteru. Golmanova žena okačila je fotografiju na kojoj se vidi kako joj na ruci blista dragi „kamenčić“ dok ona prstićima nestašno lupka po tastaturi.
Stojke često ume da iznenadi Bojanu vrednim nakitom zato što zna koliko se njegova supruga oduševljava takvim gestovima. A i zato što je voli, verovatno! Nijedna mlada dama nije imuna na te male slatke znake pažnje. To svaki pametan muškarac mora da zna.A i ko još neće dijamante, suvo zlato, briljante, il’ safire, il’ rubine... Takva ne postoji! Kurir
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Trener Olimpijakosa dobio otkaz jer je spavao sa vlasnikovom ženom! Portugalski stručnjak Leoandro Žardim je pre nekoliko dana napustio klub iz Pireja, a mediji su otkrili i koji je razlog iznenadnog rastanka Portuglaski stručnjak Leoandro Žardim pre nekoliko dana je dobio otkaz u Olimpijakosu, a grčki mediji su došli do informacije da je povod lične prirode.
Naime, Žardim je spavao sa suprugom vlasnika šampiona Grčke i lidera prvenstva Evangelisa Marinakisa!
Portugalac je imao odlične rezultate i svi su bili začuđeni kada se pojavila cest da odlazi iz kluba izt Pireja. Navijači su se raspitivali šta je razlog, ali Žardim nije mogao i smeo da im odgovori:
- Nisam više trener Olimpijakosa. Zašto? Ne mogu da vam otkrijem - napisao je Žardim na Fejsbuku.
Kao njegovi eventualni naslednici pominju se i naši stručnjaci Dušan Bajević i legenda Olimpijakosa Predrag Đorđević.
Novosti
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Stojkovići sređuju stan po feng šuiju Bojana i Vladimir angažovali učitelja sve popularnije kineske nauke da im pomogne u uređenju novog životnog prostora  Samo dobre vibracije! Bojana i Vladimir Stojković odlučili su da novi stan od 140 kvadrata, koji su nedavno kupili na Terazijama, o čemu je Kurir prvi pisao, urede po pravilima feng šuija. Kineska nauka koja stvara životnu ravnotežu poslednjih godina postala je veoma popularna kod nas, pa je i bračni par Stojković poželeo da u novi dom prizove pozitivnu energiju.
- Bojana je angažovala feng šui majstora, koji će joj pomoći u sređivanju svakog detalja u stanu. Po feng šuiju, najvažnija je kuhinja, a i njoj je jer mnogo kuva, pa će na nju posebno obratiti pažnju. Ono što se zna, jeste da će biti u svetlim tonovima - kaže naš dobro obavešten izvor, blizak Bojani.
Inače, stan će, u skladu s gazdama, biti moderan. Nameštaj će kupovati u Beogradu, ali i u inostranstvu. Stojkovići jedva čekaju da se sa Dedinja presele u strogi centar grada.
Pozvali smo Bojanu kako bismo čuli šta će nam reći o onome što smo saznali, ali do zaključenja ovog broja bila je nedostupna.
Poznati sledbenici feng šuija
O feng šuiju u Srbiji se malo znalo sve dok Severinin bivši verenik Milan Popović nije otkrio da živi po principima ove nauke. On je sve svoje nekretnine opremio prema feng šuiju, a na ovaj način stanove su opremili i Vesna Zmijanac, Milan Stanković, Ognjen Amidžić i mnoge druge poznate ličnosti. Kurir
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
PONOSAN NA SINA: Proradili geni Mihajlovića Radmilo Mihajlović: Moj sin Stefan zna da u Crvenoj zvezdi moraš da se dokazuješ na svakoj utakmici. Tako je vaspitan odmalena  Skromnost je vrlina. Najbolji strelac Crvene zvezde na pripremama u Antaliji je mladi centarfor Stefan Mihajlović. Sin nekadašnjeg napadača Bajerna Radmila Mihajlovića (48) postigao je pet golova u Turskoj i očigledno je da je nasledio golgeterski gen od svog oca.
- Proradili su geni! (smeh) Šalu na stranu, znao sam da će se Stefan pokazati, mada nisam očekivao da će se sve to desiti ovako brzo. Moja želja je da bude uz prvi tim i da sve ide svojim tokom - rekao je za Kurir Radmilo Mihajlović i objasnio kako je vaspitao sina:
- Stefan je u Zvezdi devet godina. Od malih nogu sam mu govorio da u Crvenoj zvezdi mogu da igraju samo najbolji. Tako je vaspitan i on to zna. Svaka utakmica je za sebe i na svakoj mora da se dokazuje. U Zvezdi je bilo mnogo velikih igrača i zato mi je drago što je Stefan miran i čvrsto na zemlji.
Stefan Mihajlović nije poleteo, ocu prija njegov miran stav.
- Čujemo se i drago mi je što je zadovoljan. Super je prihvaćen od strane starijih saigrača. To mu mnogo znači. Hoće da posluša, što je po meni jako važno. Stefan zna da u Antaliji ima dobru priliku da se izmeri sa starijima - tvrdi otac Radmilo. Kurir
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|