Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Piih jesu neki forumasi mogu da lazu sta su se usprpale Montoya zasto si izabrao taj nick? Je l te privlaci Brus Vilis? Je l si se ikada posvadjao sa nekim forumase?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
MeGi je napisao: Montoya zasto si izabrao taj nick? Je l te privlaci Brus Vilis? Je l si se ikada posvadjao sa nekim forumase?
Tako me zovu u live...nadimak po HPMonty... ličim na B.Vilisa...tako kažu  jesam sa jednom osobom na nekom drugom forumu..inače nisam za takve akcije... ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Znaci na forumu ima dva Brus Vilisa, Zex and Montoya ahhaa
-Obozavas li postavljat slike, gif i da li uvjek po tebi imaju veze sa tom temom gdje ih stavis?
-Da li si nekad muzaokravu, kakav je osjecaj?
- Da li zivis na selu ili u gradu?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: -Obozavas li postavljat slike, gif i da li uvjek po tebi imaju veze sa tom temom gdje ih stavis?
-Da li si nekad muzaokravu, kakav je osjecaj?
- Da li zivis na selu ili u gradu?
volim da govorim u slici...a usput imam veliku arhivu istih.. jesam probao kao dete odlaskom na selo-nemam stav o osećaju  živim u gradu...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaha a i glupo pitanje sam ti postavila
Da li se brzo zaljubis? Jesi li upoznao nekog sa foruma,ako nisi koga bi voleo upoznati? Da mozes jednim pucketanjem prstiju da biras, hoces li u buducnost ili proslost se vratiti?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Je l si na poslu dok si na forumu ? (ovdje mozes slagati da slucajno neki od gostiju te ne bi prijavio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )? - Da li vise volis imati dugacku ili kratku kosu? - Volis li vise da ti djevojke same prilaze ili ti njima?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: ahaha a i glupo pitanje sam ti postavila
Da li se brzo zaljubis? Jesi li upoznao nekog sa foruma,ako nisi koga bi voleo upoznati? Da mozes jednim pucketanjem prstiju da biras, hoces li u buducnost ili proslost se vratiti? Ne...nisam zaljubljive prirode(teško)  jesam, ali ne sa ovog foruma vratio bi se u osamdesete...zbog blagostanja na planeti... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Da li bi se usudio uzeti samo jednu torbu, u njoj sator neke sitnice i uputiti se pjeske oblizati drzave?
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: -Je l si na poslu dok si na forumu ? (ovdje mozes slagati da slucajno neki od gostiju te ne bi prijavio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )? - Da li vise volis imati dugacku ili kratku kosu? - Volis li vise da ti djevojke same prilaze ili ti njima? kad sam na poslu budem i na forumu, ali skoro da nepišem-danas ne radim.... kad sam bio mlađi imao sam bas dugu kosu, ali sad iz preventivnih razloga"tjelestone" Brži sam u odlučivanju pa nečekam..inače se desi i suprotna varijanta 
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: - Da li bi se usudio uzeti samo jednu torbu, u njoj sator neke sitnice i uputiti se pjeske oblizati drzave? kad sam imao 20 god...ladno bi se upustio u takve avanture, ali sad ipak tražim komoditet.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|