Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li si stidljiva osoba ili opustena? Koju boju kose sada imas? Da li si primetila da te neki muskarac posmatrao kao da si predmet? Da li su ti ok pitanja koja postavljam? Koliko me volis odavde do neba ili odavde pa do teme igrice
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: 1. Volis li da vrtis muskarce oko malog prsta? 2. Padas li lako na rijeci "Volim te" koliko ti one znace? 3. Da li bi se ikada slikala za play boy? 4. Da li mislis da su danasnji muskarci veci materijalisti od zena? ne ta rec je za mene previse izvikana i koristi se previse cesto cak i kad se tako ne misli,uglavnom da se dodje do cilja pre da,sad ne jesu,oni su i napravili sponzoruse
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li ti je nekada neki muskarac rekao da si ga mnogo povredila? Je l ti neko nekada napisao pesmu? Oko tebe , ima sve vise pravih ljudi ili foliranata?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
које филмовфе волеш да гледаш? сматраш ли да твоје кулинарске вештине су једнаке оним уметничким? које јело ти је омиљено? да ли волеш пужеве? књига којој се увек врћеш? да ли себи бар једном недељно посветиш оних сат времена? да ли фураш ноктиће или су скраћети? када си се последњи пут дођерала себи за ћеиф онако женскасто? који ти је парФем омиљен? да ли би отворила посластичарницу или кафанче с домаћу кујну?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Da li si stidljiva osoba ili opustena? Koju boju kose sada imas? Da li si primetila da te neki muskarac posmatrao kao da si predmet? Da li su ti ok pitanja koja postavljam? Koliko me volis odavde do neba ili odavde pa do teme igrice opustena al umem da se postidim,bas onako pravo tamno smedju,nisam se farbala od marta prosle godine nisam da,sva su mi ok imedju igrice i neba,igrica je premalo,nebo je previse
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Da li ti je nekada neki muskarac rekao da si ga mnogo povredila? Je l ti neko nekada napisao pesmu? Oko tebe , ima sve vise pravih ljudi ili foliranata? jeste al tog nisam ni upola povredila kao ovog sto nije rekao jeste ako pogledam kucu,porodicu,prijatelje,pravih a ako pogledam malo dalje okolo,svako je poceo da se folir ana svoj nacin
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
- Tvoje prvo seksualno iskustvo ocjeni od 1 do 10... - Da li psujes u reali? - Da li bih volela sa svojom porodicom otici iz Srbije? - Verujes li svom partneru ako ti (kad) ti kaze "Nikada te ne bih prevario"
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: које филмовфе волеш да гледаш? сматраш ли да твоје кулинарске вештине су једнаке оним уметничким? које јело ти је омиљено? да ли волеш пужеве? књига којој се увек врћеш? да ли себи бар једном недељно посветиш оних сат времена? да ли фураш ноктиће или су скраћети? када си се последњи пут дођерала себи за ћеиф онако женскасто? који ти је парФем омиљен? да ли би отворила посластичарницу или кафанче с домаћу кујну? psiho trilere da,smatram nemam omiljeno,generalno volim da kuvam i jedem probala sam,ne volim ukus,mada je saft koji ide uy njih dobar ne knjizi,liku Skarlet da,obavezno skraceni su,ja i ne volim te budzevine,fine,uredne pre neki dan kad sam se mondirala,premenjuvala orman,probavala tako neke stvari,pa se i sminkala,zenska posla vivien vestvud bih,rado,kuvana jela,domace poslastice,miris krofni celom ulicom i toj...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: - Tvoje prvo seksualno iskustvo ocjeni od 1 do 10... - Da li psujes u reali? - Da li bih volela sa svojom porodicom otici iz Srbije? - Verujes li svom partneru ako ti (kad) ti kaze "Nikada te ne bih prevario" prvo,kao i svaka zena...zamisao 10 a ostvarenje 3 umem da opsujem,kontrolisem se zbog dece ne verujem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pokazujes li slabost pred muskarcima? Da li bih dozvolila da snimaju tvoju porodicu 24 h ono kao fora Kardashian rijaliti? Mislis li da je sex najbitniji u vezi-braku? Da li te je zivot nekad toliko shokirao da si rekla onu cuvenu recenicu "cudni su putevi gispodnji"
|
|
|
|
|
|