Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MeGi je napisao: Na ciji koncert bih rado volela otici?
Da li si mi komsinica?
Da li si sama naucila da kuvas-pravis onako lepe torte , kolace ili te neko ucio?
Da li mislis da svaka zena treba da zna da kuva?
Mislis li da ljubav prema partneru moze vecno da traje ili sa godinama prelazi u naviku? leonard Cohen nisam vise sama,moji bas i ne vole to,odakle meni nemam pojma,a i ucila sam na poslu od majstora da,mislimd a treba da zna,bar osnovno ne prelazi u naviku,prelazi vise u neki dublji odnos uz postovanje,pa sve to puta deca...to je tesko objasniti,al da nema ljubavi ne bi trajalo,ja verujem u ljubav  jos uvek
Poslednji put menjao LaYa dana 14 Feb 2013, 21:16, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Ajde i ostali postavljajte brate sta ste se ukipili. Stoje dole , citaju kao da gledaju na tvu emisiju INTERVJU-Laya vs MeGi Da li imas virtuelne prijatelje? Je l te neko od njih izneverio? Da li si se nekad virtuelno "zaljubila" Imas li tetovazu ili pirsing? Koji je najlepsi kompliment koji si dobilaod nekog muskarca? Smatras li sebe mudrom osobom? Imam jeste jesam nemam ne padam na komplimente nego dela nekad da,nekad kozom
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vucice LaYi postavljamo sada  1. Da li postoji neka pjesma koja ti moze naterati suze na oci? 2. Kog forumasa -icu bih volela licno upoznati? 3. Koju vrstu muzike slusas? 4. Da li se secas vremena farma ceta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) opisi to ludilo u jednoj recenici.... 5. Da li si bila streber u skoli?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ћао Лејко како иду одговори ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ае рекни ко е по теб овдека фрајер на форумко чик ако смеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
MeGi je napisao: Vucice LaYi postavljamo sada  1. Da li postoji neka pjesma koja ti moze naterati suze na oci? 2. Kog forumasa -icu bih volela licno upoznati? 3. Koju vrstu muzike slusas? 4. Da li se secas vremena farma ceta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) opisi to ludilo u jednoj recenici.... 5. Da li si bila streber u skoli? da iskru slusam sve,bumem da brljam to ne moze da se opise u jednoj recenici,al uvek ga se sa osmehom secam ne
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: ћао Лејко како иду одговори ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ае рекни ко е по теб овдека фрајер на форумко чик ако смеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) po izgledu Zex po prici Trile po sali Uter po stidljivosti Koja po domisljatosti brut po tajnovitosti casual
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li te nekada forumasi izmore psihicki? Da li si imala nekada sex za jednu noc? Da li si od onih zena (ja te smatram devojkom jos jesi  ) sto zapuste sebe kad stupe u brak?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Gde si naučila da budeš tako blesava ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
da,umeju,posebno kad ne mozes nekome nesto dokazati,zato odustanem jesam nisam,mada umem da obucem se ko cirkusant pa izadjem napolje,al ne,bitno je za zenu da dobro izgleda jer se tad pre svega dobro i oseca
|
|
|
|
|
|