Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Predpostavljam da cesto,kao i svi mi, razmisljas o sexu,u tvojoj percepciji,da li je bitna veličina ili tehnika kod tvog zamisljenog partnera? Nije bitna velicina. Koliki je mozak od mrava pa su ipak pametni i dugnu teret tezi od njih samih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hvala,dobar odgovor!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: koga na forumu ne podnosis i zasto?
da biras izmedju siromastva i ljubavi a na drugoj strani bogatstva i postovanja,sta bi izabrala? Stvarno ovdje nema niko da bi mogla reci ne podnosim ga... Drugo tesko pitanje mnogooo, jer od ljubavi se ne zivi al ipak biram to....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da se kojim slucajem nađes u prilici da mozes birati,koga bi od ponuđenih izabrala za veceru uz svijece: 1)Brad Pitt 2)George Clooney 3)Ante Rukavina 4)Picard
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: MeGi je napisao: LaYa je napisao: sto nas mazes da si toliko neiskusna? ovo nije pitanje , vec tvoj zakljucak pitanje bi bilo- Da li je istina da si toliko neiskusna kao sto pises odgovori na pitanje kako je psotavljeno,znamo mi da nas mazes,heheheh Vidis to je problem sto ne umes u mojoj sali, sprdnji da pronadjes neku iskrenu ozbiljnost ne volim da pisem intimu, jer je tabula rasa vjeruj da ne mazem
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja ostalo sve manje - vise znam,a da te cackam nisam raspolozena,drago mi da je gotovo sa studijama et jaoooooo Pitt.... pitanje je suvisno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Da se kojim slucajem nađes u prilici da mozes birati,koga bi od ponuđenih izabrala za veceru uz svijece: 1)Brad Pitt 2)George Clooney 3)Ante Rukavina 4)Picard Ante Rukavina, jer je najmladji koji ce mi djavo romantika sa matorim bred pitom ili klunijem
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jos pola sata i koji minut preko
slagala je diskvalifikacija?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Da se kojim slucajem nađes u prilici da mozes birati,koga bi od ponuđenih izabrala za veceru uz svijece: 1)Brad Pitt 2)George Clooney 3)Ante Rukavina 4)Picard Ante Rukavina, jer je najmladji koji ce mi djavo romantika sa matorim bred pitom ili klunijem Ok idemo dalje,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mislis da znas LaYA  a cackati me vise ne mozes ne mozes ni svakog muskarca svaki put zapalit pa tako ni mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma joj Megi,kako i ti lose kontas