Autoru |
Poruka |
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
Emanuella je napisao: nisam za to uklapanje u krdo po svaku cjenu biti in svima zbog? da ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) i tebi zbog stila ne moras biti IN ali je bolje nes si nervozna ? samo caskamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Ne igrajmo ni istu ligu, ni za isti pehar. I to je odlična osnova za jedno zdravo, dugotrajno druzenje,nisam nervozna ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Excited_4U
|
|

|
Da lutko ne igramo drago mi je da nisi  malo kontriras previse Ohh cim sam te ugledao znao sam da si posebna devojka, opustena i komunikativna Naravno da cemo se druziti ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) samo se opusti ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Excited_4U je napisao: Emanuella je napisao: i onda opet kazem po cijim kriterijumima in ili out po kriterujumima vecine ljudi koji nesto ocene kao IN a nesto kao OUT mislim da i sama prepoznajes sta je IN sta OUT ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Kad svi skacu sa mosta trebam i ja? Zamisli bude In nosit haljinu i sesir od mesa....je l trebam i ja?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ko babine sise
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Excited_4U je napisao: Emanuella je napisao: i onda opet kazem po cijim kriterijumima in ili out po kriterujumima vecine ljudi koji nesto ocene kao IN a nesto kao OUT mislim da i sama prepoznajes sta je IN sta OUT ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Kad svi skacu sa mosta trebam i ja? Zamisli bude In nosit haljinu i sesir od mesa....je l trebam i ja? o tome pricam,Megi,al kome ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
slabo konta mozda zaljubljen
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ih aj vadi se na zaljubljenost
|
|
Excited_4U
|
|

|
MeGi je napisao: Kad svi skacu sa mosta trebam i ja? Zamisli bude In nosit haljinu i sesir od mesa....je l trebam i ja? Ne budi bukvalna toliko Naravno da ne trebas dovoljno si IN Globalno glediste ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E ovakav forumas treba biti I kad vidis da nisi u pravu JESI ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|