|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li bi bio sa djevojkom dugo, iako ti ona kaze "Nista prije braka"
Da li su kod tebe preovladavale plavuse ili crnke?
Ko je po tebi izumeo nesto a da je najbitnije za covecanstvo? a da to nije onaj ko je stvorio samog covjeka
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Koju forumasicu bi zaprosio?
A koju trajno banovao? E sad nisam razmisljao o tome koju bi zaprosio,ali sigurno onu koju bi ja volio a i ona mene,a banovao nebi nijednu,jer nisam za diskvalifikacije nego za raspravu i debatu pa ko koga,a poslije nema ljutnje,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Da li bi bio sa djevojkom dugo, iako ti ona kaze "Nista prije braka"
Da li su kod tebe preovladavale plavuse ili crnke?
Ko je po tebi izumeo nesto a da je najbitnije za covecanstvo? a da to nije onaj ko je stvorio samog covjeka Hhahah na takvu nisam naisao jos,mada bi volio,jer takva i je za brak,crnke 1000%,a naj izum je kotač/točak,neznam tko je to izmislio,zamislite kako jednostavno a toliko pomaze,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si ti nekada iskoristio neku zensku pa sutnuo?
Vjerujes li u zivot poslije smrti?
Da li si romantican?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Da li si ti nekada iskoristio neku zensku pa sutnuo?
Vjerujes li u zivot poslije smrti?
Da li si romantican? Pa mislim u materijalnom smislu nisam,ali kad sam bio mladi bilo je toga,da vjerujem posto sam umjerene vjernik,romantican jesam,mada se to ovdje mebi reklo,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si nocna ptica? Ako vegeterijanci vole zivotinje, zasto im pojedu svu hranu? Je l bi mogao biti ti vegeterijanac? Jesi li nekada neku prolaznicu uhvatio za dupe? Kakva je njena reakcija bila? Da li ti je kod zenske bitna fizicka ljepota? S cim te zenska moze odbiti onako na prvi pogled? Da li su runjave noge kod tebe IN kao kod moje babae ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moram ici steta NEEEEEMOOOOOJ da je neko bio na vrucoj stolici a da mene nije bilo d apostavljam pitanja mooolim vaaas 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Da li si nocna ptica? Ako vegeterijanci vole zivotinje, zasto im pojedu svu hranu? Je l bi mogao biti ti vegeterijanac? Jesi li nekada neku prolaznicu uhvatio za dupe? Kakva je njena reakcija bila? Da li ti je kod zenske bitna fizicka ljepota? S cim te zenska moze odbiti onako na prvi pogled? Da li su runjave noge kod tebe IN kao kod moje babae ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ? Nisam nocni tip,bar sada,stajaznam,mozda bi i mogao ako bi bilo zdravlje u pitanju,ma gdje bi prolaznicu uhvatio za guzu,ne i ne,nije mi toliko bitna fizicka ljepota,ali opet da bas ne bude ono grob,odbiti me moze sa NE,ahhahaha,salim se,s nepristojnoscu,bahatoscu,nehigijenom,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Moram ici steta NEEEEEMOOOOOJ da je neko bio na vrucoj stolici a da mene nije bilo d apostavljam pitanja mooolim vaaas  Pozdrav,pisemo se!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 47 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|