Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Вучица je napisao: - grickaš li nokte - imaš li brke il umetničku bradicu - jazz ili samo Cajka pardon Garka - francuski ili španski filmovi - kakve knjige su ti najzanimljivije - čarapke svilene il na romboide - skaj ili koža - suncokret ili indijski orah - metroseksualc ili muškarac štoj si od ovo dvoj - ..... i narafski ribolov ili krivolov?
eve na gomilu od mojih koleginica pitanjca za teb -ne grickam vise -nemam ni brkove ni bradu -jazz ne volim, ili bolje da kazem, ke kontam -hm, aj francuski, neka bude -ako mislis na moje carape, onda ne romboidi, nosim uglavnom patike i bele carape a to za svilene , opet te ne razumem, nisam ni znao da postoje muske svilene carape -koza -indijski orah, (koja su ovo pitanja bre) -ne znam tacno sta ti podrazumevas pod metro..., ali uzmimo da nisam to -ribolov da a moze i krivoribolov, hehhe, zasto ne a lov ne, to ne volem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..napiši nešto vruće za krajjjj... ..pošto ja odo'.. ..ljubnem vas tako zagrijane... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) da nisi zauzeta osetila bi ti toplinu tamo gde je nikada nisi osetila
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li uvjek poslije kise dodje sunce? Plasis li se lepih zena? Jesi nekad isao na nudisticku plazu? Da li ti je forum dobra vrsta zabave? -da, uvek -sve vise, ni lepe zene nisu vise sto su nekad bile, sad puno traze -jesam bio sam -Koversada, kod Vrsara,,hm, ili Rovinja, -povremeno samo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da li ti se desilo nekada da si 'zakazao'? Sta obicno kazes ili uradis u takvoj situaciji? Jesi li prevario zenu..fizicka prevara? Pravis li razliku izmedju fizicke i emotivne prevare?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Volis li da se gledas dok se kupas ili sexas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sto te nerviram? 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Da li ti se desilo nekada da si 'zakazao'? Sta obicno kazes ili uradis u takvoj situaciji? Jesi li prevario zenu..fizicka prevara? Pravis li razliku izmedju fizicke i emotivne prevare? -nije, jos -jesam -pravim, .. ne moram ja da je pravim, razlika je velika
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li si nekad derao jarca?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Volis li da se gledas dok se kupas ili sexas? nije da volim kad se tusiram moram da se gledam, hteo ne hteo, imam ogledalo, a za ovo drugo , nemam ogledalo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li si nekad udario zensku osobu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|