Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesi li ikad fizicki nasrnula na muza?
Sta te najvise moze povrediti?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..otkači nebitnog bez diplomatskog filozofiranja i obrazloženja...samo se odluči ...ili..ili..nebitan. bitan..
trile ili vitez
pic ili nero
vuja ili ut
mad ili urijel
ameno ili klara
lila ili taca
senka ili sjajna
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
13 i 46 ima jos do 14 i 8 ihaa haaj
Da li si se udala mlada?
Da li ti je na forumu zanimljivo?
Sta mislis ko te najvise ne konta na forumu, tvoju salu zezanje?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
MeGi je napisao: Jesi li ikad fizicki nasrnula na muza?
Sta te najvise moze povrediti? Nikada...Sve se resava pricom...U mojoj kuci ne postoji taj nacin ophodjenja i komuniciranja... Ljudi koji koriste tudje slabosti,pa ih provociraju...Ili necije zablude i neznanje okrenu u svoju korist...
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Minnie je napisao: ..otkači nebitnog bez diplomatskog filozofiranja i obrazloženja...samo se odluči ...ili..ili..nebitan. bitan..
trile ili vitez
pic ili nero
vuja ili ut
mad ili urijel
ameno ili klara
lila ili taca
senka ili sjajna Naravno da cu oprazloziti jer ovde neke ljude jednostavno ne mogu razdvojiti i ne zelim birati... Posebno kada je rec o Lili i Taci...Vitezu i Triletu i Amenu i Klari... I mozes prihvatiti ili ne...
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
MeGi je napisao: 13 i 46 ima jos do 14 i 8 ihaa haaj
Da li si se udala mlada?
Da li ti je na forumu zanimljivo?
Sta mislis ko te najvise ne konta na forumu, tvoju salu zezanje? Imala sam 26 godima,pa procenite mlada ili ne... Naravno da mi je zanimljivo na forumu...Da nije ne bih ovde ni bila... Znam ko me konta...I salu i zezanje i licnost...I to mi je bitnije...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Bubi je napisao: Minnie je napisao: ..otkači nebitnog bez diplomatskog filozofiranja i obrazloženja...samo se odluči ...ili..ili..nebitan. bitan..
trile ili vitez
pic ili nero
vuja ili ut
mad ili urijel
ameno ili klara
lila ili taca
senka ili sjajna Naravno da cu oprazloziti jer ovde neke ljude jednostavno ne mogu razdvojiti i ne zelim birati... Posebno kada je rec o Lili i Taci...Vitezu i Triletu i Amenu i Klari... I mozes prihvatiti ili ne... ..foliraš se i izbegavaš odgovore..
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
kad sve zbrojis i oduzmes,mislis li da je zivot bio dobr prema tebi?
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Minnie je napisao: Bubi je napisao: Minnie je napisao: ..otkači nebitnog bez diplomatskog filozofiranja i obrazloženja...samo se odluči ...ili..ili..nebitan. bitan..
trile ili vitez
pic ili nero
vuja ili ut
mad ili urijel
ameno ili klara
lila ili taca
senka ili sjajna Naravno da cu oprazloziti jer ovde neke ljude jednostavno ne mogu razdvojiti i ne zelim birati... Posebno kada je rec o Lili i Taci...Vitezu i Triletu i Amenu i Klari... I mozes prihvatiti ili ne... ..foliraš se i izbegavaš odgovore.. To nije foliranje...Vec istina...Da su to meni bas dragi ljudi sa neta...I da je to jedina istina...
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Emanuella je napisao: kad sve zbrojis i oduzmes,mislis li da je zivot bio dobr prema tebi? Mislim da jeste...Ne bih bas detaljisala...
|
|
|
|
|
|