Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ahaaa ok LaYa znaci sat vremena traje vruca stolica.....
Da li bi se Bubi prijavila za rijaliti?
Da li ti se nekad svidela neka zenska osoba, pozelela da budes lezbo?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: Od ove Megi ne mozes na red doci ne da napises nego da smislis ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja ubaciula u 5 cim pomislim pisi inace akos acekam zaboravicu  Aj evo stacu dok ne odgovori
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
MeGi je napisao: Ahaaa ok LaYa znaci sat vremena traje vruca stolica.....
Da li bi se Bubi prijavila za rijaliti?
Da li ti se nekad svidela neka zenska osoba, pozelela da budes lezbo? Ne bih mogla biti ucesnik rijalitija...Da ne navodim sve razloge...U nekima zatvoren prostor,privatnost,itd... Ne gledam zene na taj nacin...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Daaj ljudi pomagajte presusila mi cesma Ovako: Bubi da li si se bogato udala? Da li imas redovno sex? Da li ne volis neku zensku sa foruma?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Bubi, nista im ne govori ja necu nista da priznam, da znas samo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Вучица je napisao: Bubi je napisao: Вучица je napisao: E da li se desi i danas da te tvoja muŠkarčina onako serbez iznenadi koliČinom ljubovi m? Pa,ne volimo nista tatralno...Ili vezano za neki datum,npr danasnji...Jednostavno i spontano...Neki gest koji ce ukazati da mu je stalo... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ok mislila sam uopšteno ne na ovaj datum. Hvala Budičice na odgovore a oko onoj s brci će se iZpodogovaramo kad je kojoj red odok sad da raduclam ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Idi Vuku radi...A,naravno da cemo napraviti red...Ja sam za red,rad i disciplinu. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bubi jesam li bezobrazna sa pitanjima?
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
MeGi je napisao: Daaj ljudi pomagajte presusila mi cesma Ovako: Bubi da li si se bogato udala? Da li imas redovno sex? Da li ne volis neku zensku sa foruma? Nisam se bogato udala...Nisam materijalista...Postoji mnogo vise vrednosti od materijalnih... Pojam redovan sex je realtivan...Imam kada pozelim...Za forum dovoljan odgovor... Sto se zena tice - odgovor ne znam da mrzim...Ja ne volim vulgarnost i primitivizam...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
cek cek minut jos cu ja postavljat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Trile je napisao: Bubi, nista im ne govori ja necu nista da priznam, da znas samo Trile,duhovit kao i uvek...Priznaj slobodno,ako imas sta... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|