Autoru |
Poruka |
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
siN bRutaL je napisao: ...injaaooo..pa ovoe onaj pickopatjenik andjelko juzna pruga iz leskovac.., ...poeboe sve na krstarici pa doso i ovde nesto da poebe.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ... Ne, ja sa samo rodjen tamo a zivim u LA gde i radim, trenutno sam u Srbiji i vidim zene su zatucane kao i uvek Jesam sve najbolje komade ovde sam jer me neko kopira kao i predstavlja se ribama kao da sam ja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) samo da bi nesto ulovio znaju da sve ribe padaju ne mene ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa da malo umoci preko moje karijere i moje vec poznate reputacije yebaca na Net-u Jadno ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki nastavlja...puce sinoc nesto  Toliko se ugrijala vruca stolica poslije Eme da je doslo do pucanja he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Zasto imas problem da kazes koliko imas godina? Da li ti nesto vise znaci 'oko' 35? Mislis li da napisan tacan broj tvojih godina moze da napravi neki problem?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: hajmo Tarin novi decko..is is hahahaha  Vuki jesi se ikada napila i zaglavila s nekim ,a koga prije nisi gledala kao privlacni objekat? Nisam Mila nikad, što ne znači da neću. A da sam ‚zaglavljivala‚‚ u kaFanče il šta ja znam di sa onima kojima niti sam ja merka a niti oni meni, to se jeste dešavalo, al ne prečesto ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
*Twilight* je napisao: Zasto imas problem da kazes koliko imas godina? Da li ti nesto vise znaci 'oko' 35? Mislis li da napisan tacan broj tvojih godina moze da napravi neki problem? Nemam ‚‚problem‚‚ sa svojim Pravim godinama, ovo je princip što nećem da reknem. Ako je frka oko tijeh 35 pa evo mogu reČi i oko 65, šta kome više odgovara Da želim svoje prave podatke da stavim ona bi umesto nika stavila svoje pravo ime i prezime kao i svoju pravu sliku, sve što ne želim da kažem je Privatno i Intima, ne zadirem u tuđu pa ne volem ni kada drugi to meni rade.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Na Vrucoj si stolici mala..nema da neces, da ne bi po guzici dobila he he.
Da li si vozac i psujes li kad vozis?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Na Vrucoj si stolici mala..nema da neces, da ne bi po guzici dobila he he.
Da li si vozac i psujes li kad vozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) voze me Nemam dozvolu imam taxi i taxiste Odgovaram Mo onako kakva sam, ne zadirem u tuđu intimu tako da odgovaram onoliko koliko je kuturno a da nije laŽ. Jutrašce i teb ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ok ok
koja boja prevladava u tvom ormaru?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Opsa Koga ne volis na forumu i zasto? ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ok ok
koja boja prevladava u tvom ormaru? svakake al u poslednje vreme je zelena i braon bog zna zašto ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|