Autoru |
Poruka |
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
Emanuella je napisao: ne ok salim se naravno ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
LaYa je napisao: Koji ti je najveci trip? Ono,da ne smrdis,da ti ne pukne carapa,imas li nesto? da izadjem na ulicu bez suknje desavalo se u zurbi 
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Excited_4U je napisao: Emanuella je napisao: ne ok salim se naravno ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) ja ne ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ovako si mnogo slobodna u ponasanju i govoru,da lis i takva i napolju? Ne mislim na poslovne odnose.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
dal napadam muskarce usput?to mislis?to ne ali u principu imam samo decke za frendove,oduvjek sam se druzila s njima trenirala sam nogomet nekad:) osjecam se prijatnije u muskom drustvu
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aj da smanjim na sat vremena,za pocetak,da jos neko dodje na red emi istice u 23:47 ko ima jos nesto da pita neka pozuri
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Emanuella je napisao: dal napadam muskarce usput?to mislis?to ne ali u principu imam samo decke za frendove,oduvjek sam se druzila s njima trenirala sam nogomet nekad:) osjecam se prijatnije u muskom drustvu nisam mislila da napadas,mislila sam na tu slobodu u govoru koju ovde koristis
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
|
|
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
Emanuella je napisao: zavrsila sam s tom temom,baby i und. sexy da li nosite underwear sada ? ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Emanuella je napisao: dal napadam muskarce usput?to mislis?to ne ali u principu imam samo decke za frendove,oduvjek sam se druzila s njima trenirala sam nogomet nekad:) osjecam se prijatnije u muskom drustvu nisam mislila da napadas,mislila sam na tu slobodu u govoru koju ovde koristis ja sam dama vjerovala ili ne nikad ne psujem 
|
|
|