Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Emanuella je napisao: ljubomora je opaka bolest sve se oko toga vrti... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ne sudi po izgledu meni lici na nekog ko ni mrva ne bi zgazio a u sto se zaljubila nije nuzno da su pare mozda imo pricu ...sad je stavio tacku na nju cure bjezite od ljubomornih idiota
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Emanuella je napisao: ne sudi po izgledu meni lici na nekog ko ni mrva ne bi zgazio a u sto se zaljubila nije nuzno da su pare mozda imo pricu ...sad je stavio tacku na nju cure bjezite od ljubomornih idiota aj, ne lupaj, biti ljubomoran ne znači biti ubica
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ovaj lik na slici mi deluje kao neki blentavi klinac koji nije proživeo ništa, pa je verovatno zato i loše reagovao kada je davio ovo nemoćno biće sa desne strane slike. Što se mene tiče treba ga osuditi na 40 godina zatvora. Ukoliko ga osude na 10 godina izaćiće još izopačeniji i dalje će biti opasnost za društvo
@Montoya
Ljubomora je ponekad i korisna, ali u normalnim granicama. Patološka ljubomora verovatno je okidač ubistva kod tog umobolnika.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Emanuella je napisao: ne sudi po izgledu meni lici na nekog ko ni mrva ne bi zgazio a u sto se zaljubila nije nuzno da su pare mozda imo pricu ...sad je stavio tacku na nju cure bjezite od ljubomornih idiota aj, ne lupaj, biti ljubomoran ne znači biti ubica ne znaci bit ubica al je znak nesigurnosti nisam ljubomorna nit bi mogla bit u vezi s nekim takvim
|
|
montoya
|
|
rang

|
Emin avić.... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
monty sa njegovim slikicama koje stavlja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
|
|
montoya
|
|
rang

|
naočale za švajsere male.... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Emin avatar baš je sehi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|