Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zex aj strajkuj gladju umjesto mene, da srmsam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
zadavio devojku i pobegaoAleksandar Šundića (23), koji je osumnjičen da je jutros oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), i dalje je u bekstvu i policija traga za njim. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni mladić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao: "Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Policija je na poziv Hitne pomoći stigla u stan i devojku zatekla na podu. Na vratu su joj bili vidljivi hematomi, što je potvrdilo da je ubijena. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
montoya je napisao: zadavio devojku i pobegaoAleksandar Šundića (23), koji je osumnjičen da je jutros oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), i dalje je u bekstvu i policija traga za njim. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni mladić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao: "Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Policija je na poziv Hitne pomoći stigla u stan i devojku zatekla na podu. Na vratu su joj bili vidljivi hematomi, što je potvrdilo da je ubijena. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) koji retard
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Zex aj strajkuj gladju umjesto mene, da srmsam To bi imalo smisla da smo sijamski blizanci, al' na svu sreću nismo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
montoya je napisao: zadavio devojku i pobegaoAleksandar Šundića (23), koji je osumnjičen da je jutros oko 10.30 sati u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), i dalje je u bekstvu i policija traga za njim. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni mladić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najpre pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao: "Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan", spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć. Policija je na poziv Hitne pomoći stigla u stan i devojku zatekla na podu. Na vratu su joj bili vidljivi hematomi, što je potvrdilo da je ubijena. ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)  Evo i fotografije ubice, pa ako ga kojim slučajem vidite zavežite ga za neko drvo i zna se...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U poslednje vreme bas cesto ima ovakvih slucajeva gdje decko ubije djevojku Videla sam slike ona je bas lepa jos i zavrsila medicinski fax i zamisli vise je nema zbog stoke
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
mora tome da se stane na put, kao u feudalizmu, javno, lomača na sred terazija
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ljubomora je opaka bolest
|
|
Žex
|
|

rang

|
To je zato što vlada neki čudan sistem vrednosti. Gledam sliku ovog lika, odma' se vidi da je blentav, ali verovatno mu je ćale pun para, pa se ova jadnica zaletela glavom bez obzira. Ne vidim šta bi je drugo privuklo. On je verovatno samoživa životinja koja nije sigurna u sebe, pa dok nije pored nje sigurno paranoiše i garantovano ga je izjedala ogromna ljubomora. Jadna ova devojka. Lepa, školovana, ali nažalost odabrala pogrešnog.
|
|
|
|
|
|