|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: hahhahahhahaha...vid ga ovaj romanticar ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ko menja ove recenice
Da Julia, to je isti dan slikano kad i ono, za ono
_________________ Omnia Tempus Habent
Poslednji put menjao Trile dana 13 Feb 2013, 20:21, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Idete mi na ovaj moj bolesni zivac,kad se stavi lepa slika onda je ok,al kad se stavi ruzna onda nije Mrć 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: Idete mi na ovaj moj bolesni zivac,kad se stavi lepa slika onda je ok,al kad se stavi ruzna onda nije Mrć  Lazo, zabole me na sta ti ko ide...  Sprdali smo se nekad i na racun debelih i svakakvih..JA nemam problem sa tim Samo sto je PO meni , malo cudan nacin zajebavanja, uopste u bilo kom kontekstu kaciti slike mrtvih osoba, a zarad zajebancije To je moje misljenje..a opet, moze da stavi KO god sta hoce.. PS...i da ne bude zabune...Nisam trazila Ni da se izbrise Post, ni slika ni bilo sta.. Sto se mene tice mozes da me vidis i kao MAGARCA
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 13 Feb 2013, 20:14, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
draga, ja sam opustena..ali skroz.. Ako napisem nesto...ne znaci da imam bilo sta protiv, vec, za koji moj sam usla ovde ako cu cutati... 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa sta se samo dzapas,aj cuti i meti mu kurta kobejna i mirni oboje  jbt,tuci cu vas
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Senka 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: pa sta se samo dzapas,aj cuti i meti mu kurta kobejna i mirni oboje  jbt,tuci cu vas sad ja definitivno ne razumem.. Napisati neko svoje vidjenje, zapazanje, misljenje..jbt sta god..ne znaci dzapati se.. Ili je fora samo klimati glavom.. Nisam coveka ni napala, ni naljutila se, ni trazila da se brise..i na kraju ne radi se o meni Rekoh da mi je malo bez veze uopste kaciti radi zajebancije slike mrtvih ljudi..Ali dobro, meni je bez veze kome nije moze slobodno da stavlja i dalje..sta hoce, kako hoce koliko hoce.. ja ne vidim nikakav problem..al ocigledno sam corava ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|