Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sta te briga kako ce da protumace,ko ima i malo razuma protumacice kako treba
ovo je mesto gde treba da se igramo da se opustimo,ubijemo vreme,druzimo se,da sa osmehom i dodjemo i odemo,a ne samo da ciljam ko ce sta reci,da li ima dvojno znacenje,da li ce se neko posvadjati,da kujem plan kako cu nekog da sjebem,da...ne nabrajam sad
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Al iskreno, kad bi se svi razumeli, slali kisice i ljubice meni bi bilo mnoogooo dosadno. LaYa pa od juce valjda se smirile ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
eo ti odgovor na kisice LaYa je napisao: Ne kazem čarkice,malo tog tako provociranja,pa i ja sam to radila,al ovo ovako,prelazi granicu i bas je bljak
Diskutovanje,neslaganje u stavovima,pecanje,cackanje,sve je to ok,al ovako pljuvanje jok Nisam primetila  Javicu ti
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Lazo kralju ja se salim, ne znam te relationship ko kako zasto kome... ne znam zasto se pravi frka bez veze a vidim da je napeto prica i prepricavanja je bilo i bice svuda a ne na forumu gde je 95% zena. samo opusteno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: Lazo kralju ja se salim, ne znam te relationship ko kako zasto kome... ne znam zasto se pravi frka bez veze a vidim da je napeto prica i prepricavanja je bilo i bice svuda a ne na forumu gde je 95% zena. samo opusteno ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
a jes...i to sto kazes...povlacim se
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Cek samo da naciljam da kliknem na ovo Add Reply sacu da vam nesto kazem 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Sokirana sam casual Kome su jos zene ikada smetale? Uvek smo tako jednostavne,smerne i smirene. Pravi smo ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) sa manjim ispadima. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Megi koliko sam primetio zene, devojke, habibe, devojcice, woman, squaw, su ovde u velikoj vecini. Bubi sto jes jes...
|
|
|
|
|
|