Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pun mi je kufer tog vas prepucavanja,podjebavanja i skrivenih poruka Gde god se okrenem trtite se,ceo forum nekom totlno losem raspolozenju...aman vise
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa gdje Laya vise vidis sve to Meni ovih dana forum izgleda totalno uspavano
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: Gde god se okrenem trtite se, ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Aha,pogledaj malo bolje I jeste uspavan,ljudi ne pisu,zale se jedni drugima a niko nece nista da kaze
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne primecujem sve forumase samo neki broj , pa zato mozda ne kontam E to si upravu, svi se zale, a cute kao zaliveni ovako javno mozda se plase napisat bilo sta jer su aktuelne raznorazne tuzbe ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ne plasim se i zalim se javno
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Pa znas kako,neki nece jer se boje a neki nece jer nece da se zameraju a neki...ne primete,obilaze i to. E tako sam ja,obilazila pa mi dopizdilo.
Znas ti kako bih ja Tw i Sjajnu za ovo njihovo orcanje po forumu rokula banom? Pa sve bi se pusilo Znam ja da je nekima to sve zanimljivo,meni nije Ne kazem čarkice,malo tog tako provociranja,pa i ja sam to radila,al ovo ovako,prelazi granicu i bas je bljak I ne samo njih,nego bilo koga Zbog nekih forumasa svi trpe,ne znam dokle samo tako
Nisam vam ja kriva sto se prvo lizete,svasta pricate i prepricavate pa kad pukne tikva ne znas ko lud ko eban
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma šta vredi da se žalim a i kome??!!! i ima oma da se protumači kako ne volem ove ili one najboljŠe je use i u svoje kljuse ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mislim da je glavno Nece jer da bi ispali fini na forumu, da ih svi voledu, Zato se iznenadim kad vidim kako neki na forumu pisu fino, recnik na nivou, a negdje sa strane, psovka do psovke....pomislim da neka druga osoba pise Ma smirile su se i one, rekle sta imale i kraj.........mene nervirala ova prica oko plus minus davilo me bas prosto sam se cudila otkud to da se nisam ubacila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|