| Autoru |
Poruka |
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: sam dobro rekla ja sam zena u godinama ne smem se uzbuDŽavam a on se samo dere i nareDŽuje ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) more profka mani se ti tih fora.....misliš u najboljim godinama  de ti vide dobru bautu i mirno dete pa to nema nidje al dobro zvuči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Народе мооооој! (почо сам ко Краљ Иби) Љубим вас све. Синоћ сам се понадао да ћемо се мало шалити и тако то, кад оно чупање за косу, гађање штикластим ципелишкама, поливање Шетачем и остале олимпијске игре. Стога сам одма збрисо, не прија ми такав спорт. Вечераске сам по 28. пут гледао NOTHING HILL (има ту она са паткастим уснама). То себи препишем када ми је мрско да гледам ТВ и да скупљам чауре и кармине на форуму. И даље вас све волим, али ми је безвезе да се нервозирам бадава, кад ћете опет да се цмачете за неки дан. Ево вам за уживанцију једна песма из филма... Наравно, ко воли.
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
večeras ćemo se svi zakititi, izgleda
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ne više od dva reda pisanija
|
|
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ja odustajem...Zelim vam lepu noc. I dobar net. Ciko,tebi saljem ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: sam dobro rekla ja sam zena u godinama ne smem se uzbuDŽavam a on se samo dere i nareDŽuje ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) more profka mani se ti tih fora.....misliš u najboljim godinama  de ti vide dobru bautu i mirno dete pa to nema nidje al dobro zvuči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jao što vrda,što je skromna.....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
sta fali kitama?
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: večeras ćemo se svi zakititi, izgleda од китице Вујкане глава не боле ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725