Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Od mene si dobio pet poena,brate 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Video sam. Nisam hteo da kazem koji je moj predlog. Ali ovde se sve sazna pre nego sto posaljes upis 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nisam znala i ne saznam.. i da znam glasam onako kako mi se predlozi dopadaju a ne po tome ko je dao predlog. Al ima i toga...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Od mene niko ništa nije saznao.... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Dajte ba, sta se zna..kad krenem da glasam moram uci na pp da vidim koji su moji prijedlozi, jbt zaboravim sta sam ja slala, a ne jos da se zamaram s tim sta je poslala laya, Senka, Tw. Smijesno vise glasanje po babi i stricevima. Stvarno ne vjerujem d aima nekih dogovaranja oko glasanja, totalno je besmisleno. Sem sto Pic uvijek mi da bodove na oslikanoj 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Just je napisao: Dajte ba, sta se zna..kad krenem da glasam moram uci na pp da vidim koji su moji prijedlozi, jbt zaboravim sta sam ja slala, a ne jos da se zamaram s tim sta je poslala laya, Senka, Tw. Smijesno vise glasanje po babi i stricevima. Stvarno ne vjerujem d aima nekih dogovaranja oko glasanja, totalno je besmisleno. Sem sto Pic uvijek mi da bodove na oslikanoj  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...znači njemu kažeš koja je tvoja... ![[andjav.gif] [andjav.gif]](./images/smilies/andjav.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma jok, osjeti on to 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Od mene niko ništa nije saznao.... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Znam da nije. To bi bila zloupotreba sluzbenog polozaja 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Aaaaa...to je ona druga solucija koju namjerno nisam napisala...hehehe... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja se salim,a ne znam za vas ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|