Emanuella je napisao:
netje mi se

![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
Ма, знао сам! Ударићеш контру и кад сама себи кажеш да нешто треба да урадиш! Ал, душица си ти. Проћи ће неки дан, можда сат, можда два, па ћеш овде исписати неку лепу (наравно, не патетичну) песму.
Верујем ја теби да ти се неће, не сумњај у то.
Што се тиче "кугуарки" упознао сам неке које мисле да су то. То је сад нека нова мода на западу, у САД посебно.
Јебига, код нас у Шумадији су такве одувек звали "кокошке" јер су волеле пилетину. Могао бих о томе да причам цео ноћ...
Мислим, ништа против тога. Има и мушкараца који воле пилетину. Одувек је било.
Био у часопису
Водич за живот (иначе препоручујем) чланак "Дани кугуара" о жени Liz Earls коју је у 52-гој ваљда оставио муж због пилетине. Па је онда она напустила посао и бацила се и она на бело и црно пилеће, и од тога направила посао, сајт, књигу...
Можете и сами да погледате на сајту
http://fantasycapture.com/Молим вас да обратите пажњу: на сајту су постављене фотографије експлицинтог секса, које нису препоручљиве за млађе од 18 година.Обично се устручавам да постављам такве слике, али кад је овај, иначе угледни, часопис поставио ову адресу сајта, зашто се не би могла поставити и на овом форуму. Нисмо ни ми најгори.
Тако, сада ћете имати очигледна наставна средства, као у школи, уз текстове које ће нам Емануела овде штедро подарити. Хвала ти Ема. Пажљиво ћу пратити сваки наставак.
У истрајној нади да ћеш, негде између, исписати и понеки стих (наравно, не као Монти, званични стихотворац овог форума).
За моју душу...
За остале, телесне, потребе се не бринем.
Урадићеш ти то маестрално.
Љубим те...
![[kiss.gif] [kiss.gif]](./images/smilies/kiss.gif)