Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: Upisa se sorry moram pohitati u wc ja ću da ti držim nošu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobokoumno od tebe, hvala ti ko bratu rodjenome
Moram da kazem da me bole ledja, zub, glava, ruka, ...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Julia je napisao: Mojne je napisao: dobro e dobro da je dobro.. I da se necete ljutiti sto moram ici Znam da ce moji dubokoumni postovi vam nedostajati..ali jbg..strpite se do sutra ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mojne tako, danas ti je bolje
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
MeGi je napisao: Dobokoumno od tebe, hvala ti ko bratu rodjenome
Moram da kazem da me bole ledja, zub, glava, ruka, ... pa tebi se ne isplati da izlaziš iz wc-a
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Bubi je napisao: Moram da kazem da "MESAM" KAZEM i pitam. Ko otvAra zbunjujuce teme? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nije, ima razlike i to velike, Kvini
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne radi mi svetlo u hodniku i klepih glavom od shtok
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Megi rusiteljka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
MeGi je napisao: Ne radi mi svetlo u hodniku i klepih glavom od shtok znaci,imas cirka 1,98 ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mojne me podsjeca na nekog popa, samo mrmlja, i citira forumase, daje im pozitivnu energiju ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Sjajna bree ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) stok sa strane
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
MeGi je napisao: Mojne me podsjeca na nekog popa, samo mrmlja, i citira forumase, daje im pozitivnu energiju ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Sjajna bree ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) stok sa strane votka u sredini ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|