Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
mmm je napisao: ..čekaj bje..šta si pohitio imam još propagadnog materijala na temu- Minnie carice..volimo te... "Zbog svog rada Minnie stvarno zaslužuje da je pose- bno pohvalimo, i nadalje kao i do sada u svemu podupi- remo. Dok imamo nju, imamo i najvećeg ga- ranta uspešnosti i najbolje rezultate ra- da. I na kraju, šta reći? Samo ovo: Minnie te- be najviše volimo.Vodi nas i ne uma- raj se. To je sve što smo imali da kažemo."..mmm..ljub..ljub.. isto upustvo za upotrebu... čitati svaki drugi red...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Minnie je napisao: tema- Moram nesto da kazem Picard je napisao: bolestan sam vam i umirem  ima li ko da se sažali nada mnom? iko? bilo ko? ..slutim da dozivaš Just..  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
...ljub..ljub..za vas dve.. ...neka ste se javile bar da vidim da ovo neko i čita... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
J u kategoriji nenormanih hahah. E Minnie moram i ja nesto da kazem....hahah  Jbg ja kad ne bih na usta na *u*icu bih. TI pa nero.....ali prvo TI...hahahah..nema vam ravnih u ogovaranju. Slazem se sa mackom Minnie ZA PREDSJEDNIKA, kad vec nema pozicije BLAGAJNIKA 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e neka si rekla Moli.. ..k'o što rekoh, podrške radi..ljubnem te.. ..za početak da vidim člana foruma Pitta...  ..možda ste očekivali sliku nekog starijeg..al' ja ne gledam godine već duh.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
tema...Do kog sam zaključka danas došao-la... Iskra je napisao: ne znaš kad je bolje dal ćutati dal pričati ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..ovo jopet niđe veze sa ogovaranjem al' moram okačit.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
.. Picula podržava Megi na temama..