Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 10:23


Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 29 Dec 2012, 17:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Ovo su najsnažniji dečaci na svetu

Oni ne piju ni proteine ni steroide, ni hormone, ni ostale mambo-džambo hemikalije za snagu i masu. Međutim mišići su im izdefinisani po celom telu, rade sklekove, izdržaje i gimnastičke akrobacije na kojima bi im i "ozbiljni momci" iz teretane pozavideli. Imaju samo sedam i pet godina. Oni su zato najjači dečaci na svetu.



Ovo nije samo izdržaj, on radi i sklekove

Braća Đulijano (7) i Klaudiju (5) Stroe iz jednog rumunskog sela u svojoj kućnoj teretani treniraju čak po četiri sata dnevno, a treninge im vodi otac Iulijan (35) koji želi da njegovi sinovi jednoga dana budu velike zvezde.

Klinci već sada izvode ono što većina odraslih sportista smatra nemogućim. Đulijano drži svetski rekord u izvođenju sklekova u vertikali, odnosno pod uglom od 90 stepeni u takozvanoj "ljudskoj zastavi".

Inače, tata ih ne primorava da treniraju jer oni to obožavaju. To se vidi i po njihovom osmehu posle svake vežbe, ma koliko ona bila teška.

Vesti


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 04 Jan 2013, 12:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Pogledajte pivski stomak u službi umetnosti

Trojica perkusionista odsvirali na stomaku debeljuce svoj performans

Slika


Debeljuce, kao i pivski stomak našli su se u službi muzike i umetnosti. Tako su trojica perkusionista odsvirali na stomaku debeljuce svoj performans i poslušajte kako to dobro zvuči.


Vesti


Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 05 Jan 2013, 15:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
VEROVALI ILI NE: Džinovska tuna od 222 kilograma prodata za 1,7 miliona dolara! (FOTO)

Ogromna tunjevina od 222 kilograma, koju su japanski alasi ulovili na severoistoku zemlje, prodata je na aukciji, a nju je kupio vlasnik restorana "Zamnai" Kioši Kimura, koji ju je potom isekao pred gostima u svom objektu


Slika

Tuna od 222 kilograma
Japanac Kioši, vlasnik restorana Zanmai priprema se da seče džinovsku tunu od 222 kilograma koju je platio 1.76 miliona dolara. Foto: AP


U prvoj ovogodišnjoj aukciji u Tokiju “Tsukiji riba”, tunjevina od 222 kilograma, koja je ulovljena na severoistoku Japana, prodata je za fantastičnih 155,4 miliona jena ili 1,76 miliona dolara.

Fenomenalna tunjevina od 222 kilograma ulovljena je na severoistoku Japana i na aukciji je prodata za fantastičnih 1,76 miliona dolara, a nju je kupio Kioši Kimura, predsednik Kiomura Co.

On je pred mnogobrojnim fotoaparatima isekao tunu na komade u svom suši restoranu “Zanmai”, koji se nalazi u blizini riblje pijace Tsukiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 17 Jan 2013, 10:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49
Postovi: 946

OffLine
Čas ekonomije đaka iz Pazara: Zaradili 800.000 dinara za dva meseca

Mladi preduzetnici iz Tehničke škole u Novom Pazaru svojim starijim kolegama bi bez ikakvih problema mogli da održe pokoji čas biznisa. Oni su kao članovi dve srednjoškolske kompanije osnovane u okviru njihove škole za samo dva meseca zaradili više od 800.000 dinara, prodajući proizvode koje su sami napravili i reklamirali.

Slika


IDEJA - “Ne uzimajte osmeh deci“ i “Ovo za ono“ su dva novopazarska učenička preduzeća: jedno proizvodi stolice od metala, a drugo je osmislilo dečju spravu za igranje u pesku. Prodajom tih predmeta, oni su školsku kasu za samo dva meseca učinili bogatijom za više od 800.000 dinara.

- Ideja mi je bila da organizujem decu u dve odvojene kompanije, kako bi se između njih razvijao takmičarski duh i zaista se pokazalo da je konkurentost velika motivacija. Za program se prijavilo tridesetak učenika, ali kad je trebalo da se radi, trećina je odustala. Ostali su samo najbolji, što se i po njihovim rezultatima vidi - kaže Mirza Šemsović, nastavnik pod čijim mentorskim okom su ova preduzeća osnovana, i to u okviru organizacije “Dostignuća mladih u Srbiji“. Kao nastavnik praktične nastave, on je svoje đake obučio za korišćenje alata, ali je svu kreativnost, kako kaže, prepustio njima.

- Deca su imala odlične ideje, trebalo ih je samo usmeriti. Metalne stolice koje prave jedni prodali smo drugim školama, a potražnja je bila tolika da smo morali da proizvedemo više od 500 komada. Sprave za igranje najviše interesovanja su izazvale na samim dečjim igralištima. Đaci ih iznesu napolje, a onog trenutka kad dete sedne na taj minibager i uđe u pesak, ne ustaje s njega dok mu ga majka ne kupi - objašnjava Mirza kako su njegovi učenici došli do uspeha kojim se škola, pa i ceo grad ponosi.

Kako srednjoškolske kompanije u našem sistemu nisu prepoznate kao prava preduzeća, zavidna zarada je, umesto kao džeparac mladih biznismena, završila u džepu škole.

- Ne možemo mnogo da se bunimo, jer nam je škola obezbedila i materijal i prostor za rad, a novac nam ionako nije na prvom mestu. Najvažnije nam je da kod njih razvijemo kreativnost i preduzetnički duh - kaže Šemsović.


Najbolji u zemlji
POBEDA - Prošlogodišnji maturanti ove škole pobedili su na republičkom takmičenju učeničkih kompanija, koje se svake godine realizuje pod okriljem organizacije “Dostignuća mladih u Srbiji“. Inovativnim torbama koje su pleli od plastičnih kesa, oni su se plasirali na svetsko takmičenje u Lisabonu gde je njihov rad pobrao mnoge pohvale.


24 sata

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=b04ShbtaNnc


Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 18 Jan 2013, 10:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49
Postovi: 946

OffLine
CEO SVET ODUŠEVLJEN: Ova poruka je za jedan dan prikupila preko milion lajkova (VIDEO)

Da bi dobili kućnog ljubimca, nisu morali da uče više ili pomažu u kući. Njihov zadatak je bio u skladu sa današnjicom- da na Fejsbuku prikupe milion lajkova. Izgledalo je nemoguće...

Slika

Rajan Kordel, otac petero dece, svojim potomcima je obećao štene, ali samo u slučaju da ne Fejsbuku skupe milion lajkova. Iako bi kao stručnjak za društvene mreže trebalo da znati bolje, Rajan se opustio misleći da psa neće morati da nabavlja. Međutim, pogrešio je...

Njegovi klinci su udružili snage, snimili fotografiju na kojoj drže natpis: "Pozdrav svete! Želimo štene. Tata nam je obećao da ga nabavi ako skupimo milion lajkova". Ta manje od 24 sata (preciznije, za samo 13 sati) skupile su 1,2 miliona lajkova. Trenutno imaju preko milion i šesto hiljada lajkova.

"Iznenađena sam. Ne znam kako im je pošlo za rukom da tako brzo sakupe toliko lajkova", rekla je njihova majka za ABC News.
Ono što su obećali, sada moraju i da ispune. Roditelji trenutno obilazi skloništa za napuštene pse i u potrazi za novim kućnim ljubimcem.




S media

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=b04ShbtaNnc


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 27 Jan 2013, 13:30
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
SLUČAJ ZA ANALE
Najgluplji ubica na svetu!


Muškarac poreklom iz Indije poneo je epitet najglupljeg ubice na svetu posle zločina koji je počinio u Dubaiju!

Slika

Slučaj za anale se dogodio u Dubaiju

Naime, on je svoju devojku ubio jakim udarcem kamenom u glavu, nakon što mu je ona rekla da je u drugom stanju i zapretila da će ga optužiti za silovanje. Potom je njeno telo stavio u kadu punu vode i izazvao požar u kući kako bi prikrio tragove zločina.
Cela kuća je izgorela, a kada puna vode sa telom ostala je neoštećena. Ubica je uhapšen 2010. nakon što je zamolio poslodavca da mu pomogne da pobegne iz zemlje. Ovaj ga je naravno prijavio policiji. Da stvar bude još gora, ubica i žrtva nikada nisu ni imali seksualni odnos!


Izvor:Alo

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 31 Jan 2013, 10:24
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Ukrotio talas visok 30 metara!

Kakav prizor na obali portugalskog gradića Nazara! Ekstremni surfer Geret Meknamara uspeo je da ovlada džinovskim talasom visokim 30 metara. Ukoliko stručnjaci potvrde ove podatke, Geret će oboriti sopstveni rekord u Ginisovoj knjizi.


Slika

Poznati surfer Geret Meknamara uspeo je da obori svetski rekord „jahanja" na najvećem talasu.
Novi Meknamarin poduhvat
Ovaj adrenalinski zavisnik je u Nazaru, u Portugaliji, savladao talas visok više od 30 metara.
Izazivač đavola koji živi na Havajima i do sada je držao svetski rekord u surfovanju, a prošle godine je uspeo da se „provoza" na talasu visine 24 metra, takođe u Nazaru u Portugaliji.

Slika

Njegov novi rekord tek treba da se verifikuje, ali ako je suditi po spektakularnim fotografijama i video-snimcima koji su nastali tog dana, nema sumnje da će Meknamara u svoju biografiju upisati još jedan neverovatan uspeh.
Njegovo ime poznato je u svetu ekstremnih sportova, a njegova specijalnost je surfovanje na džinovskim talasima, bilo da je reč o nemirnim morima i okeanima ili o plimskim talasima na glečerima Aljaske.

RTS

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
montoya
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 31 Jan 2013, 12:27
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34
Postovi: 6875

OffLine


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 05 Feb 2013, 12:30
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Studirajte vanzemaljce

Univerzitet u Škotskoj nudi predmet koji se bavi izučavanjem "vanzemaljskog života".


Slika

Univerzitet u Edinburgu u okviru studija prirodnih nauka nudi i kurs o "astrobiologiji i potrazi za vanzemaljskim životom". Prijave stižu iz cele Evrope, ali i Kanade, Amerike i Kine.

"Zapanjeni smo ogromnim interesovanjem koje su izazvala ova predavanja. Svakodnevno primamo nove prijave, a često uopšte nije reč o našim studentima, već deci iz srednje škole, pa čak i penzionerima koje zanimaju vanzemaljci", kaže profesor astrobiologije Čarls Kokel.

On je objasnio da kurs obuhvata istoriju nastanka života na Zemlji, i uporednu analizu planeta na kojima bi, tehnički, mogli na sličan način da se razviju neki oblici života.

"Ponosni smo što je ovaj kurs privukao toliku pažnju, i što možemo da se pohvalimo učenicima iz celog sveta", rekao je on i dodao da je kurs sada postoji i u dopisnoj formi, zbog ogromnog interesovanja ljudi koji ne žive u Škotskoj.

(MONDO)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Verovali ili ne  |  Poslato: 06 Feb 2013, 18:52
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
PAS KAO ČOVEK: Vozi bicikl, skejt, skuter i surfuje na talasima! (VIDEO)

Ovčar Norman pored ovih aktivnosti ima i besprekorne manire, pa tako briše šapice pre nego što ulazi u kuću, otvara i zatvara vrata i briše usta nakon što pije vodu


Slika

Pas ovčar Norman ume da vozi bicikl, skuter, skejt i povrh svega surfuje. Možda ste mislili da su psi ovčari sposobni samo da čuvaju ovce, ali prevarili ste se. Nema pravila koje kaže da on ne može da čuje ovce dok vozi bicikl ili neko drugo vozilo.

Ovčar Norman ima dve godine i živi u Južnoj Karolini sa svojom vlasnicom Karen Kob. Oduševio je i iznenadio Holivud svojim umećem. Vozi bicikl, skuter, skejtbord i surfuje, uz sve to može da čuva i ovce.

Pored ovih aktivnosti, poznati pas ima i besprekorne manire. Norman briše svoje šapice pre nego što uđe u kuću, otvara i zatvara vrata i briše svoju bradu nakon što pije vodu. Sve ovo je mnogo više nego što rade pojedini ljudi.


Za razliku od drugih pasa koje je dovoljno pustiti da se igraju u parku, Normanu je potrebno više, pošto voli da okreće pedale.

Vlasnica Karen trenirala ga je deset nedelja i učila ga kako da koristi obe zadnje šape. Najteži deo je bio naučiti ga da vozi bicikl. Pas je prvo počeo na dečjem skuteru, a sad je zaista sjajan u vožnji.

Karen je popularnost svog psa iskoristila da skrene pažnju na usvajanje napuštenih životinja.

Pogledajte video-snimak:


(M. R. / Foto: YouTube)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 32 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker