Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Necu da kazem sta mislim, misljenje cu zadrzati za sebe , ionako nije bitno i otkud znas da mislim na tebe, ili samo tebe ![[ththfifi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif) Po treći put ti pišem da sam samo ja spamovao ( od sinoć kad si postavila II deo ). Ne moraš da kažeš, tvoj problem. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aahhahah Nisi razumeo napisano Prvo se odnosi na sve , upozorenje, no no spamat A sad drugi dio ko se pronadje, pronadje....napisano je uopsteno uff zaboli me ova tikva na ramenima....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: aahhahah Nisi razumeo napisano Prvo se odnosi na sve , upozorenje, no no spamat A sad drugi dio ko se pronadje, pronadje....napisano je uopsteno uff zaboli me ova tikva na ramenima.... Ja sam se pronašao u drugom delu, zbog prvog dela ( spama ). Ali sam opet naglasio da mi nije baš najjasnija poruka. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa posto ti nije bas jasnija poruka, imam ideju.....da mi to opet citiramo MeGi je napisao: Nemojte spamovat po igrici ne ljuti se covece i to je igrica zabavnog karaktera a ne sto nemate onu stvar na drugim temama pa dodjete na tu da popunite i kao nekog poklopite puknete muvaricom, sta li vec Foliranti.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l ti bese bosanac?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa posto ti nije bas jasnija poruka, imam ideju.....da mi to opet citiramo MeGi je napisao: Nemojte spamovat po igrici ne ljuti se covece i to je igrica zabavnog karaktera a ne sto nemate onu stvar na drugim temama pa dodjete na tu da popunite i kao nekog poklopite puknete muvaricom, sta li vec Foliranti. Moram da kažem da znam biti glup kad hoću, ali neka bude da nisam dobro pročitao prvi put. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Je l ti bese bosanac? Izmenila si poruku. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Neka bude da nisi razumeo, kao sto i nisi mrzi me otvarati Paint i da ti crtam sad....aj ziveli
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ovo je sad već uvreda. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Živeli. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Aloo decko, je l tebi dosadno? Uhvati se za usi i skaci po kuci , no no mene zajebavat ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
|
|
|
|
|
|