Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: ..a i Molena je savršena..majke mi...kod nje mora ući..makar plakajući...  al' kako je naopacke okrenu hahahahahah... e mislim stvarnooooo hahahahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ljubnem te moj Moli.. ..e da..neizogovarah ono na primedbama od onomad... ..biću kratka...zaključaše nam forum bez pardona..a onda dođe Tw sa najjačim argumentima..  ..i reši stvar..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
tema- Chat - chaterima i forumasima  )) mmm je napisao: haha..
hazarderka..jednom moras i dobiti,mozda je to ovaj put..
Molena je napisao: meni je tesko to zadrzavati samo za sebe priznajem ...Moli..osvojio te .. ..a to za zadržavanje si u pravu.. ..a da probaš da ga držiš na nekom drugom mestu, a.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e pročitah sad da je Ameno glavni za erotiku... ..i da se ja bi' vontala po temama evo mu ovde nešto edukativno i nek prenese đe treba.. 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
tema- Ko vam trenutno nedostaje na forumu? Ameno je napisao: ...sad gledah montaze i setih se Triletanedostaju njegovi komentari  ..Minnie prilaže dostupne informacije o nedostajućem forumašu.. 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahhahahhahah,Minic bravissimo,skidam kapu i kaput,,,,
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..blagodarim Pitt... 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Tema posta: Re: Sta bi vas trenutno obradovalo? Picard je napisao: da mi netko složi slijedeće: Infusio 5% glucosae 500 ml + Perfalgan 1 amp iv hvala ..e moj Pikula..mi da ti slažemo te protivubolne mućkalice, a jedini naš forumski dr da se oglašava 'vako..  ..e neće da može..kad Minnie kaže.. ..ljubnem te.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e sad da zamislim člana foruma Boss..  ..i da zamislim člana foruma Sjajnu..  ..desna..da ne bi bilo zabune,, ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e da..moram da dam lično viđenje problema zvanog spam.. ..msm da je Tesa neshvaćena od ženskih članova foruma.. ..suptilna i prefinjena Tesa je samo htela da kaže sledeće, dragim joj ženskim članovima foruma... 
|
|
|
|
|
|