Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
1 - 3 2 - 2 4 - 1
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Čestatam i ljubim vas obe
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hvala, Nikita hajde ti smisli ,tj postavi stihove  Ako zelis...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ok ...cim nadjem ...bicu brza  Hvala Megi:)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MINELA TI PROPADAS
Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala
Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras
Pristala zauvijek sam ja kraj tebe biti robinja i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran.....
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Nikita je napisao: MINELA TI PROPADAS
Za tebe bila sam ja u gradu drolja poslednja i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala i sve sam pristala ja samo da bih s tobom ostala
Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras Ti propadas, ti propadas jer se opijas ti propadas, ti propadas jer se drogiras
Pristala zauvijek sam ja kraj tebe biti robinja i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran..... Na ove stihove oslikajte nešto duhovito i pošaljite mi na pp do petka u podne. Hvala!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
|
|
|
|