|
Autoru |
Poruka |
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Verila se Kristina Riči Glumac Džejms Hirdegen je zaprosio svoju dragu, a ona potvrdno klimnula glavom... Kristina Riči (32) i Džejms su se upoznali na snimanju filma "Pan Am" i već tada počeli da se muvaju, ali o svojoj vezi do sada nisu javno govorili.
"Da, verili smo pre nekoliko meseci", izjavila je Kristina, a paparaci su je još u oktobru prošle godine ulovili sa vereničkim prestenom o kojem, takođe, nije želela da govori.
Kristina je ranije bila verena sa glumcem Ovenom Bendžaminom, ali od svadbe nije bilo ništa jer je par sredinom 2009. raskinuo.
(MONDO)
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

|
Lady Gaga:Ja sam kraljica sveta Pevačica je svedočila protiv bivše pomoćnice koja je tužila. Gaga je izjavila je da je za razliku od nje kraljica svemira.  "Ja sam divna prema svima koji rade za mene i potpuno sam zbunjena što jedno tako odvratno ljudsko biće može da me tuži. Ona je spavala u egiptaskom pamuku svake noći u najskupljim hotelima, jela kavijar i letela privatnim avionima", rekla ja Lady Gaga za bivšu pomoćnicu Dženifer O'Nil, koja je tužila poznatu pevačicu da joj nije platila prekovremene sate.
O'Nil je radila za pevačicu dve godine, u periodu od 2009. do 2011 godine i tražila 393.000 dolara za naknadu prekovremenog rada u trajanju od 7.168 sati.
"Ona misli da je kraljica svemira.Ona nije htela da me služi jer sam ja zbog svog rada kraljica svemira svaki dan. Ja ću dati sav novac koji ona želi mojim zaposlenima koji mukotrpno rade za mene i to zaslužuju. Njoj neću da ga dam, jer bi otišla u kupovinu i sve spisakala", rekla je pevačica na svedočenju.
Ona je ispričala da je pomoćnica znala da joj neće platiti prekovremene sate, jer su se dogovorile da joj godišnja plata bude 75.000 dolara.
"Nisam joj platila prekovremeno ni kad sam je prvi put zaposlila pa zašto bih joj sada plaćala", branila se Gaga.
Njena pomoćnica se požalila da je radila poput robinje tokom 2011. godine.
"Uvek sam morala da joj dodajem peškir nakon tuširanja i služila sam joj gotovo za sve. Dešavalo se da nisam imala pauzu sa obroke i spavanje, jer sam morala da joj budem na raspolaganjju 24 sata dnevno", rekla je pomoćnica.
(MONDO)
|
|
|
|
|
Elena
|
|

rang

Pridružio se: 22 Jan 2013, 03:39 Postovi: 586
|
Opra Vinfri na sudu: Otpustila trudnicu Kerolajn Homel tvrdi da je dobila otkaz samo mesec dana nakon što se porodila, a za to krivi Opru i upravu njene televizije OWN.  Popularna voditeljka Opra Vinfri najverovatnije će se suočiti sa tužbom, koju je protiv nje podnela bivša radnica njene televizije, jer je ostala trudna i nedugo potom dobila otkaz.
Kerolajn Homel tvrdi da je dobila otkaz samo mesec dana nakon što se porodila, a za to krivi Opru i upravu njene televizije OWN, zbog čega je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i podnese tužbu.
U tužbi, koju je podnela pre dva dana, navodi se da je 2010. godine bila direktor odeljenja za organizaciju i nabavku televizije OWN, kao i na dobrom putu da postane zamenik predsednika kuće. Ipak, stvari su krenule nizbrdo otkako je ostala trudna.
Prvo je postala privremeni saradnik, a kada se vratila sa porodiljskog odustva uprava ju je isključila sa zvaničnih sastanaka, a nakon samo mesec dana po rođenju deteta dobila je i otkaz. Kako bi se otpuštena radnica umirila rečeno joj je da se ipak prijavi za mesto zamenika predsednika.
Naravno, kada je to uradila njen šef, Majkl Garner napravio je čitavu predstavu gde je umanjio Kerolajnine kvalifikacije "zbog čega nije odgovarajući kandidat za mesto zamenika predsednika".
Homelova je otpuštena 2012. godine, samo mesec dana nakon što je rodila bebu.
Kerolajn je odlučna u nameri da tuži televizijsku kuću Opre Vinfri, a najpopularnija voditeljka na svetu se još uvek nije oglasila ovim povodom.
Izvor: Kurir
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Policija zaustavila Krisa Brauna zbog prebrze vožnje
Nakon što je shvatio da je skupocenim Audijem R8 napravio prekršaj, Rijanin (24) dečko se izvinio, ali i pored toga policajci mu nisu oprostili

Američki pevač Kris Brauna (23) nedavno je zaustavila policija zbog prebrze vožnje kroz naseljeno mesto.
Naime, iako je dopuštena brzina 60 km/h, pevač je Beverli Hilsom vozio više od 100 km/h nakon čega ga je zaustavila policija.
Kada je napokon shvatio da je skupocenim Audijem R8 napravio prekršaj, Rijanin (24) dečko se izvinio. I pored toga, policajci mu nisu oprostili prekršaj već su mu napisali kaznu. Ne zna se koliku će kaznu Kris morati da plati. Kurir
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bijonse – 12 minuta čistog spektakla
Najpopularniji sportski događaj u SAD, više od 75.000 ljudi na stadionu, milioni ispred malih ekrana i samo jedna šansa da briljira. Bijonse nije izneverila! Okupila je nekadašnje koleginice iz benda "Destiny's Child" i napravila šou za pamćenje, savršeno kombinujući muziku, ples, vatromet, svetlosne i video efekte. Jedna od najvećih pop zvezda Bijonse potvrdila je svoj status na muzičkom nebu spektakularnim nastupom u pauzi Superboula.

Delić spektakla
Nastupu su prethodile opsežne pripreme i treninzi, ali od trenutka kada je stupila na scenu sva trema je nestala i pevačica je veoma samouvereno vodila čitav šou.
Prvo je solo izvela singl Love On Top, i to akapela (bez muzičke pratnje), da bi zatim otpevala Crazy In Love, a onda su joj se na bini pridružile bivše koleginice iz grupe "Destiny's Child" Keli Roland i Mišel Vilijams sa kojima je izvela numere End of Time, Baby Boy, Bootylicious, Independent Women i Single Ladies.

Devojke su bile odevene u izazovne kožne crne kostime i podsetile na vreme kada je bend dominirao svetskim top-listama. Na samom kraju 12-minutnog nastupa Bijonse je solo izvela pesmu Halo. Čitav šou su pratili brojni svetlosni efekti, hologram, kao i spektakularan vatromet.
Jedina zamerka publike, a procenjuje se da je na stadionu bilo 76.500 ljudi, odnosi se na to što se nisu dovoljno čule Keli i Mišel, pa su mnogi komentarisali da su izašle na binu sa isključenim mikorfonima. Bijonse je obećala da će pevati uživo na Superboulu nakon što je priznala da je pevala na plejbek na inauguraciji predsednika Baraka Obame 21. januara, što su joj mnogi zamerili.
Njena koleginica, pevačica Ališa Kiz je pre početka utakmice otpevala himnu SAD, a Dženifer Hadson i hor jedne osnovne škole iz Njutauna izveli su numeru America The Beautiful. Vesti
|
|
|
|
|
Elena
|
|

rang

Pridružio se: 22 Jan 2013, 03:39 Postovi: 586
|
Bekam krenuo Stanijinim stopama, kači svoje slike u vešu na Fejsbuku Dejvid Bekam postao je opasna konkurencija domaćim starletama jer u poslednje vreme sve češće svoje fotografije u donjem vešu deli sa fanovima putem popularne društvene mreže Fejsbuk. Ovakav pogled nema ni Stanija Dobrojević. Prvo je pozirao iz poluprofila Kao zaštitno lice muškog veša za brend "H&M" Bekam je otišao korak dalje u promociji pa je neke od novih modela bokserica predstavio svojim fanovima na Fejsbuku. A onda malo i spreda, tek da se dobro vide sve tetovaže Popularni fudbaler objavio je dve nove fotografije na kojima pokazuje ne samo nove modele muških bokserica već i svoj tetovažama išarani torzo i savršeno oblikovane mišiće.
Međutim, ovo nije sve, jer je Bekam najavio da će do kraja nedelje biti još novih fotografija, naravno u donjem vešu. Kako je slike već videlo i lajkovalo preko 300.000 njegovih fanova, nema sumnje da je fudbaler i dalje na vrhuncu slave. blic.rs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Rijana u oblaku dima
Pevačica sa Barbadosa, Rijana (24) pozirala je za najnovije izdanje magazina "Rolling Stone" i potvrdila da se pomirila sa bivšim dečkom Krisom Braunom

Pevačica se pozirala fotografu Teriju Ričardsonu i skinula se u potkošuju. Zanimljivo je da je na skoro svakoj fotografiji obavijena oblakom dima. Osim što je pokazala sve svoje najbolje atribute, Rijana je progovorila prvi put otvoreno o svom odnosu sa reperom Krisom Braunom. Pevačica je priznala da su se ona i Braun pomirili, uprkos tome što ju je poznati reper 2009.godine brutalno pretukao. Ona je rekla da je shvatila da ga još uvek voli i da to ne može da sakrije. Čak i da je pogrešila, kaže da će se sama nositi sa posledicama. Rijana kaže da je njihov odnos sada potpuno drugačiji jer imaju mnogo više razumevanja i poštovanja jedno za drugo. Kris je i dalje na uslovnoj kazni zbog prebijanja Rijane. Press
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Florens Velč lansirala liniju nakita
Pevačica benda ''Florence + the Machine'' Florens Velč izbacila je na tržište svoju prvu kolekciju nakita

Po nazivom ''Flotique'', kolekcija je inspirisana umetničkim stilom njenog drugog albuma ''Ceremonials'', prenose američki mediji. Cene nakita kreću se od 20 funti (31,4 dolara) za prsten koji podseća na kavez za ptice i koji je napravljen od crnog rodijuma i pozlaćenog poliranog mesinga, dok se cene drugih komada nakita kreću od 30 (47,2 dolara) do 50 funti (78,6 dolara). Nakit se može kupiti na sajtu floritique.com. Grupa ''Florence + the Machine'' nominovana je u dve kategorije za ovogodišnju nagradu Gremi ''Najbolji pop duo/grupni nastup'' i ''Najbolji pop vokalni album''. Press
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

|
Travolta ipak na sudu zbog gej skandala Glumac će morati da se pojavi na sudu zbog tvrdnji stjuarda da ga je zlostavljao. Stjuard Fabijan Canci tvrdi da je na krstarenju brodom kompanije "Rojal karibijan" radio kao konobar, da je uslužio Džona Travoltu u njegovoj sobi, a da ga je glumac zatim seksualno napao.
Travolta je navodno ponudio 12.000 dolara stjuardu za njegovo ćutanje, a iako je prijavio upravi "Rojala" incident, poslodavci su ga zataškali.
Canci na sudu traži pravdu, a Travoltin advokat Marti Singer njegov slučaj je nazvao "očajničkim pokušajem da se dođe do pet minuta slave". Ipak, sud se ne slaže sa advokatom, pa je na preliminarnom saslušanju odlučeno da će se o gej skandalu ipak odlučivati pred punom sudnicom.
Glumac se još uvek nije oglasio povodom ovog slučaja, a njegovi advokati smatraju nepravednom i činjenicu da će morati na sud, pošto "kupljena karta za 'Rojal' krstarenja znači apsolutnu privatnost".
MONDO
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

|
Rasplakao se De Niro Čuveni glumac pustio suzu u emisiji Kejti Kurik zbog uloge u filmu "Silver linings playbook".  Robert de Niro u filmu igra čoveka koji pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, a čiji sin (Bredli Kuper) se bori sa bipolarnim poremećajem.
Film je odlično prošao kod kritike, i nominovan je za osam Oskara. Kuper i De Niro nominovani su za glavnu i sporednu ulogu, kao i Dženifer Lorens i Džeki Viver, a Dejvid O' Rasel za režiju i adaptaciju scenarija. Film se takmiči i u kategorijama najboljeg filma i montaže.
O'Rasel je ranije rekao da ga je na adaptaciju romana o mentalnim problemima podstakla činjenica da njegov sin boluje od oba "glavna" poremećaja u zapletu - opsesivno-kompulsivnog i bipolarnog.
Kada je voditeljka pitala De Nira da li je osećao veliku odgovornost zbog emotivne strane režiserove priče, glumac se rasplakao.
"Naravno, da, ovaj, razumem", počeo je De Niro, i zagrcnuo se suzama.
"Ne volim inače da budem previše emotivan, ali tačno znam kroz šta on prolazi", rekao je glumac, dok ga je Bredli Kuper tapšao po ramenu.
MONDO
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|