Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ako treba ja mogu sve poci s mora na vrh planine da vidim ljude s druge strane jer dobre lako prepoznajem
Gdje god podjem mozes ti al' dugo mislis pa odustanes i budem sam u divljini jer ti to ne razumijes
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Cak i kad mi lose krene, nisam ljut kazem dobro je, pomoci ce Bog ali kada tebe nema, ja sam lud ne mogu bez tebe, bez milovanja tvog
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Koliko puta mislim gdje li si sad krenem bas nikuda i sretnem te tad i tako osmijeh mi izvuces pod kozu se uvuces i opet sve po starom
Sa tobom tonem u vir bez tebe nasukan kao brod na hrid i ide nam i ne ide samo da drugi ne vide
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Stanem pa se okrenem ne mogu da ti pobjegnem kao da sam sis'o s' uma pa u mene svako sumnja
Ne znam sto bi', ne znam gdje al' cu dalje bez tebe jer kockam se dugo sa srecom i tugom
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
I love you in a place where there's no space or time I love you for my life You are a friend of mine And when my life is over, remember when we were together We were alone and I was singing this song to you... We were alone, And I was singing this song To you.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
bol moja nije ni od boga ni od sotone samo pjesma još me drži da ne potonem, nitko čitav nije mogo ovo smisliti, da ni s tobom ni bez tebe ne znam živjeti ..... Opila me jedna jesen, jedan pogled stih zanesen, i od tada zivim tako, Boze, grijeh je reći kako moja ljubavi, ti oprosti mi .....
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Oko mene hiljadu ludjaka sto misle da sam laka da kupe me za pice il' dva
Oko mene hiljadu kretena sto pored svojih zena jos nesto bi sa strane za cas
A ja ne dam milo moje ni blizu da mi pridju ma budi mi bez brige
Samo plesem sasvim sama dok muzika mi svira i svud' je tarapana, hej
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
ja sam tu u oči da ne gledam, da najbolje izgledam kad se najgore osećam...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Prosla je i godina otkako ne osjecam na kruhu i na vodi sam samo za te, za te znam.
Nije ovo zivot ni zivotarenje samo mlada cekam brzo starenje I kunem tebe nek mi sveci oproste.
Ko me, ko me tjero da te volim slijepo da mi, da mi sve tvoje bude sveto kada mene s njom varao si lako znam ja gdje, a znam i kako.
Ko me, ko me tjero da te volim slijepo moja rano, moja steto jos od Boga trazim spas a znam da je prekasno za nas.
Nema vise suza nema vise zaljenja samo imam zelju za gubitkom pamcenja.
Jer nije ovo zivot ni zivotarenje samo mlada cekam brzo starenje.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...a ja stvarno ne znam gde sam Neki ortaci su za stolom ja ih pozdravljam nude neke case i nude Bog zna sta kraj njih su neke devojke polu obucene a ja ne znam gde da gledam Ovuuu nooooc ja za sebe ne znam ovuuu noooc necu biti trezan ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|