Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 17:13


Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 22 Dec 2012, 13:49
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
“GQ France”: Momke u odelima volimo

U novom editorijalu časopisa “GQ” za Francusku vidimo neodoljivog Maksimilijana Patanea (Maximiliano Patane) u glavnoj ulozi. Šarmantni Italijan se odlično snašao pred objektivom Arnalda Anaja Luke (Arnaldo Anaya Lucca). Za stajling je bila zadužena Žaklin Koset (Jacqueline Cossette), a ako se pitate gde su pronašli ovaj predivan eksterijer, reč je o palati staroj skoro 800 godina koja je okružena predivnom baštom. Imate našu dozvolu da zavirite u ovaj mali all boys club.

Slika

Plavo odelo sa neobičnim detaljem

Slika
Elegancija u rapsodiji boja

Slika
A može i crno-belo. Efekat je isti

Slika

Slika
Wanmabe magazine




Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 04 Jan 2013, 21:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59
Postovi: 4951

OffLine
Moderan kardigan

Udobni kardigan džemperi su apsolutni hit kako ove, tako i prethodne sezone. Muškarci uživaju u komotnim modelima od vune i debelog pamuka

Slika

UDOBNI kardigan džemperi su apsolutni hit kako ove, tako i prethodne sezone.

Muškarci uživaju u komotnim modelima od vune i debelog pamuka, osim toga mogu da ih lako kombinuju i nose u opuštenim, čak i u poslovnim prilikama.

U trendu su melirani kardigani u crnim, sivim, braon, teget i plavim nijansama u kombinaciji sa belom bojom, odlično se uklapaju uz klasične i moderne teksas pantalone, ali i uz one od somota.


Izdvajaju se džemperi sa velikom kragnom koja se podiže ili preklapa, ispod kojih se nosi majica ili košulja, u zavisnosti od prilike. Kardigani dobro pristaju i nižim i višim muškarcima, vitkim, pa i gojaznim.

More Sharing ServicesPostavite na Share on facebook Share on twitter Odštampaj
OceniteDopada mi se 14 Ne dopada

Blic zeba


Vrh
Elena
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 29 Jan 2013, 18:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 22 Jan 2013, 03:39
Postovi: 586

OffLine
Vladimir Lazarević: Obuća za moderne muškarce


Brend Vladimir Lazarević postoji od 2009. godine i domaćoj javnosti je prvenstveno prepoznatljiv po muškoj obući. Ovaj brend nudi svojim kupcima dozu luksuza kako kroz sam dizajn modela vrhunske ručne izrade, tako i kroz atraktivne boje kože, koje su tada prvi put viđene na ovom tržištu. Za razliku od ostalih brendova na tržištu, kojima je najbitnije koja je poznata ličnost kupila njihov proizvod, ovaj brend želi da se istakne, na prvom mestu, visokim kvalitetom proizvoda i udobnošću obuće koje kupac mora sam da prepozna i zbog toga se odluči za kupovinu. Zbog velikog interesovanja ženske klijentele za ovim modelom cipela, napravljena je i ženska verzija muških cipela, takođe u različitim atraktivnim bojama. Šta se nudi za narednu sezonu možete videti u novoj kampanji predstavljenoj kroz objektiv Dušana Milenkovića.
Verujemo da će novi modeli cipela skrenuti pažnju kupaca prefinjenog ukusa. Da biste se u to uverili obavezno svratite i probajte neki od modela u Supermaketu, Višnjićeva br. 10 i kod Tamare Radivojević, Strahinića Bana 59.

Posetite i zvanični sajt Vladimira Lazarevića.





Slika



Slika



Slika



Slika



Obuća koju ćete voleti

Svaki par je ručno rađen

U modernim bojama

Obuća za sva vremena




wannabemagazine


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 01 Mar 2013, 16:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

Diazjner Marc Jacobs je poznat po imitiranju ulične mode i pozajmljivanju "punk" i "grunge" elemenata za svoje moderne kreacije...

Slika

Slika

Slika

Slika

Jacobs ponovo probija modne barijere sa svojom novom kolekcijom za jesen/zimu 2013 godine. Ova kolkecija nas vodi unazad kroz vreme u davne 50-te godine prošlog veka kada su mladi nosili sakoe, smoking pantalone, rockabilly blejzere i štaftasta odela. Iako nije revolucionarna, ova kolekcija nas vraća stilu koji je u svoje vreme bio upravo to - revolucionaran.

Slika

Slika

Slika

Jacobs svojim velikim trudom odaje počast muzičkoj sceni Velike Britanije tokom 50-ih. Iako većina nas nije bila živa za vreme razvoja prvog rock 'n' roll-a njegova moda je ostavila jak uticaj koji se održao u životu čak do kasnih 70-ih godina.

U suštini Marc Jacobs predstavlja kolekciju koja obiluje sumornim bojama kao što su braon, bež, siva, teget i crna sa tek ponekim detaljima crvene ili električno plave boje. Inspirisan izgledom starog muzičkog sastava "Teddy Boys" iz Londona koji su bili popularni početkom 50-tih godina kolekcija se vraća na  retro stil toksido-pantalona, isečenih kragni, revera, labavih blejzera tamnog dezena i uskih kravata.

Slika

Slika

Slika

Slika


luxlife

_________________
Slika


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 03 Mar 2013, 20:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Povratak pilot jakne


Ovaj komad odeće veoma je efektan i celokupan izgled čini muževnijim. Idealan je i za formalne i za neformalne prilike

Slika


AVIJATIČARSKA jakna ponovo je modni trend, a njeno “poreklo” vezuje se za uniforme britanskih oficira koji su za vreme Drugog Svetskog rata upravljali lovcima Supermarine Spitfire, čiji je bila sastavni deo.

Povratak modnog stila osamdesetih vratio je i pilot jakne u kolekcije mnogih kreatora. Ovaj komad odeće veoma je efektan i celokupan izgled čini muževnijim. Idealan je i za formalne i za neformalne prilike, što znači da je odličan izbor i u ležernim, elegantnim i poslovnim odevnim kombinacijama.

Pilot jakne veoma su praktične jer pružaju veliku mogućnost kombinovanja. Nose se sa pantalonama i užim i širim farmerkama, košuljom, majicom, džemperom, duksericom. Koji god komad odeće da iskombinujete sa pilot jaknom, nećete proći nezapaženo jer je ona simbol snage i daje određenu dozu seksepila.

Ali, naravno, treba da ima sva ona obeležja koja su je učinila legendarnom, istaknuta ramena, suženja na završetku rukava i struku i kroj koji prijanja uz telo.

Ove zime izdvajaju se modeli sa dvorednim kopčanjem, krznenim dodacima, izraženom i većom kragnom, a s obzirom na to da su ove sezone zavladale nitne i na muškim komadima odeće, ovaj trend nije zaobišao ni pilot jakne.

Dizajnirane su uglavnom od kože ili impregniranog najlona, poput onih koje su nosili slavni junaci iz filma "Top gan", na čelu sa Tomom Kruzom.

Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 11 Mar 2013, 18:16
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Kako nositi šnale za kravatu

Modni tokovi ne dozvoljavaju da se jedan trend zadrži predugo na sceni, stalno se uvode novi trendovi koji bi popunili prazninu. Ne tako davno, imali smo manžetne i džepne maramice (sada ne kao njihovu zamenu, već dodatak) imamo šnale za kravatu.

Slika

I naravno, i one su dobrodošle. Za one kojima je potreban savet kako da nose šnale za kravatu, odgovor ćete naći u nastavku teksta:

Vaša šnala za kravatu ne sme da odvlači pažnju sa kravate. Možete pronaći neukusne šnale za kravatu na pijacama, sa biserima, zlatne, ali bilo bi najpametnije da ih zaobilazite u širokom krugu. Odlučite se za jednostavne šnale koje se odlično uklapaju sa celokupnim izgledom. Neka budu malih veličina.

Slika
Jednostavnost nikada ne izlazi iz mode
Uobičajena greška koja nastaje prilikom postavljanja šnale za kravatu jeste da pomoću šnale ljudi samo obuhvate dva kraja kravate. Cela svrha šnale za kravatu jeste da kravata treba da stoji na mestu. Ako je ne pričvrstite za košulju, nećete to postići.

Namestite šnalu za kravatu na polovini vaše kravate ili između trećeg i četvrtog dugmeta. Previše visoko ili nisko postavljena šnala će izgledati neukusno.


Odlučite se za sklad i na pravom ste putu
Veličina šnale za kravatu treba da odgovara veličini kravate, iako je u većini slučajeva poželjno da šnala bude prilično tanka. Nikada nemojte da koristite šnalu koja je široka koliko i kravata. Vaša kravata ne treba da bude otežana ovim detaljem. Ako nosite tanku kravatu, šnala, takođe, treba da bude manja.


Izbegavajte šnale za kravate, oštetiće ih
Nakon što ste pročitali toliko uputstava, ako i dalje mislite da vam više odgovaraju igle za kravatu, a ne šnale za kravatu, samo ste se otisnuli na put na kome ćete uništiti svoj celokupan izgled. Igle za kravatu će samo oštetiti vaše kravate. Izbegavajte ih.

Šnale za kravatu pomažu jer drže kravatu na mestu, posebno ako je napolju vetrovito, a vi ne nosite sako. Osim toga, služe kao odličan modni dodatak i usavršiće vaš stilski učinak, što je samo još jedan dokaz koliko su neophodne u vašem ormaru.


wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 14 Mar 2013, 11:35
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Tom Ford kreira za muškarce sa stilom

Za razliku od dolazeće mode za žene koja obiluje svetlim bojama, printovima i glasnim tonovima, muškarci će biti uskraćeni za raznobojne modele i fokus će biti na prirodnim nijansama i sličnim tkaninama, bar po kriterijumima i zamisli poznatog kreatora Toma Forda (Tom Ford). Rezultat njegovih kreacija jeste sofisticirani muškarac na kojem je svaki detalj na svom mestu. Obratite pažnju i na luksuz kojim odišu sledeći modeli. Slede primeri kako treba da izgleda jedan savremeni muškarac od stila. Tu i tamo, sa malim izmenama, većina ovih komada se može poneti svakodnevno, a oni smeliji su samo za ekstravagantne. Moć detalja na odeći ključna je za odevanje svakog urbanog muškarca – to je ono što nam Tom Ford poručuje.


Slika

Osećaj se prijatno i samouvereno
Ukoliko se po nečemu Tom Ford izdvaja, to je njegovo umeće da kreira odela i to savršeno upakovana sa celim stajlingom. Izuzetno krojene i elegantne, bele linije čine da muškarac izgleda moderno i sofisticirano. Kolekcija poseduje obilje kariranih odela i evo preporuke za sve muškarce koji vole poslovni look. Umesto košulje, on sa odelom kombinuje džemper ili rolku u nežnijoj nijansi.

Slika

Karirano odelo u kombinaciji sa rolkom
Malo dalje od uniformisanog odevanja i odela kao must have nalaze se džemperi od kašmira, koje je Tom Ford savršeno uklopio sa kariranim pantalonama.


Možda baš ovo bude tvoj odabir
Posebno privlači pažnju sledeća kombinacija u kojoj je akcenat stavljen na čizme od krzna uklopljene sa kožnom jaknom, koja takođe ima karirani, a sveden print. Veoma smela kombinacija koju bi, sigurna sam, poneli samo muškarci koji prate trendove i razumeju se u modu. Mada se svaki komad zasebno može nositi i uklapati sa drugim kombinacijama.

Slika

Naočare kao šlag na torti
Kravatu možete zameniti leptir mašnom kada je neki poseban događaj u pitanju. Tom Ford je to iskoristio, kako bi kreirao stajling za prinčeve. Sjajne crne, lakovane cipele uklopio je sa ogrtačem od krzna u crnoj boji. Sve u ime prefinjenog i ekstravagantnog izgleda.

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 27 Mar 2013, 09:59
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Ljubičasta obavezna u muškom ormaru!

Novo istraživanje sprovedeno na više od dve hiljade ljudi pokazalo je da muškarac koji na sebi ima nešto ljubičasto ima najviše šanse da žena prihvati njegov poziv na sastanak


Slika


ODEĆA šalje mnogo podataka o ličnosti i namerama, ali i različite poruke, jer ljudski mozak drugačije percipira boje, tvrde stručnjaci.Jedno istraživanje pozabavilo se pitanjem da li, prilikom zavođenja, boja odeće ima ulogu i koliko utiče na privlačnost.

Poznati su rezultati da muškarci najlakše primećuju žene u crvenom ili one koje nose ruž te boje, a simbolika crvene boje i njeno značenje dovoljni su da ih zainteresuju. Ako je pritom žena lepa, to je dobitna kombinacija. Ali, da li znate koja boja je najbolji saveznik muškaraca kada žele da zavode?

Istraživanja su do sada dovodila do rezultata da su jako privlačni muškarci u plavom, ali je boja bila tek jedan u nizu kriterijuma koji je odlučivao o privlačnosti. "Merio" se i šarm i stas, dubina glasa, duhovitost...

Međutim, novo istraživanje sprovedeno na više od dve hiljade ljudi pokazalo je da muškarac koji na sebi ima nešto ljubičasto ima najviše šanse da žena prihvati njegov poziv na sastanak!

Naime, više od trećine ispitanica reklo je da je ljubičasta veoma privlačna, da im se dopada zbog toga što ukazuje na to da je u pitanju nekonvencionalan muškarac. Čak 60% žena izjavilo je da obraća pažnju na stil muškarca jer on mnogo govori i o njegovom karakteru, kao i da su im muškarci koji umeju da sklope boje privlačniji. Posle ljubičaste košulje ili džempera, najviše im se sviđa muškarac u tamnim pantalonama i svetloj majici ili košulji, dok su oni obučeni u pastelne boje najmanje interesantni.

Zanimljivo je da je čak četvrtina ispitanih žena izjavila da joj nije preterano važno kako se muškarac oblači "jer se to ionako da popraviti". U izboru su im presudniji drugi kriterijumi, poput šarma, inteligencije i humora...


Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 09 Apr 2013, 09:19
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Šta je neophodno u garderoberu?

Napravite stilsku kombinaciju za svaku priliku, izlazak, poslovni sastanak, opuštene trenutke... Evo šta bi trebalo da svaki muškarac poseduje...


Slika


KADA imate nekoliko "pravih" stvari u garderoberu, uvek možete da napravite stilsku kombinaciju za svaku priliku, izlazak, poslovni sastanak, opuštene trenutke... Evo šta bi trebalo da svaki muškarac poseduje.
Tamni sako

Sako u tamnoj nijansi, ali ne obavezno crnoj, deluje elegantno i može da se nosi u različitim prilikama. U zavisnosti od vaše boje kose, tena i očiju, možete da odaberete teget, tamnosivi, braon, maslinasti.

Kvalitetne farmerke

Ako imate pantalone koje vam dobro stoje, lako ćete da iskombinujete ostatak odeće. Moderne farmerke možete da obučete i za posao, ali i za provod, svečanost, opuštene trenutke. Izbegavajte modele koji imaju mnogo aplikacija i deluju upadljivo jer nisu za ozbiljnije prilike.

Dobre patike

Muškarci ili imaju mnoštvo patika ili nemaju nijedne, a stilisti ističu da je sasvim dovoljno imati i jedan par, ali je uslov da budu moderne i nove ili dobro očuvane.

Elegantne cipele

Cipele su naravno potrebne u svečanijim prilikama, ali uz farmerke, košulje i sako opuštenijeg kroja idealne su za izlazak.

Moderna košulja

Ovo je komad odeće koji možete da nosite bilo kad i bilo gde. Najbolje da odaberete košulju opupštenijeg kroja, jer pruža više mogućnosti za kombinovanje.

Obavezni detalji

Kvalitetan i moderan ručni sat, kao i kaiš, deluju vrlo efektno i mogu da budu okosnica dobrog stila.


Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Moda za muškarce  |  Poslato: 27 Apr 2013, 16:35
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Proleće u bojama lilihipa

Ova boja i najveće "mačo" muškarce odenuće u zelenim, tirkiznim, narandžastim, crvenim, indigo plavim pantalonama ili jaknama


Slika


BEZ barem jednog odevnog predmeta u jarkoj boji vaš ormar ovog proleća ne bi smeo da prođe, ako mislite da ispratite ovosezonski modni diktat. Prethodnih godina smatralo se smelošću pojavljivanje u pink ili žutim pantalonama. Ove, međutim, i najveće "mačo" muškarce viđaćemo u zelenim, tirkiznim, narandžastim, crvenim, indigo plavim pantalonama ili jaknama.

Možete da se opredelite i za sportsko odelo u nekoj od ovih boja a sigurno ćete biti uočeni u gomili ako na sebi budete imali više boja lilihipa. Što je najvažnije, niko to neće, kao što bi možda učinio prethodnih sezona, smatrati modnim promašajem. Naprotiv! U jarkoj boji mogu da budu i cipele, odnosno patike.

Ali, ako želite nešto smireniju odevnu kombinaciju, onda je dovoljno da obučete pantalone u drečavoj boji i izgled ublažite obućom i gornjim delom u nekoj mirnijoj, neutralnoj.

Na raspolaganju vam je pregršt kombinacija. Ukoliko spadate u onu vrstu muškaraca koji uvek sumnjaju da su napravili dobru odevnu kombinaciju, narednih meseci nećete imati razloga za brigu. Koje god boje (pod uslovom da je reč o jednobojnoj odeći) da iskombinujete, nećete pogrešiti.


Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 82 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker