Debilko, ja ne znam koliko ti imaš godina ali u svakom slučaju sramota je za tebe da ti moram objašnjavati kao klincu od 5 godina. Još malo pa ću morati da crtam, a nadam se da neće biti potrebno jer loše crtam.
LaYa je napisao:
Ja bas volim sto diskutuju i mislim da treba putiti,odavno se ovde nije vodila dobra debata.
Boss je napisao:
Ja ovde ne vidim nikakvu debatu, već samo uzaludno trošenje slova i pisanje kilometarskih postova oko potpuno nebitne stvari.
LaYa je napisao:
Ja bas vidim da svako ima neki svoj stav iza kojeg stoji i zanimljivi ste vi bas zbog toga.
Ako cemo tako gledati onda je sve nebitno.
I ponovicu,drago mi je da se oko necega vodi polemika,ucmali smo se u igrice.
Boss je napisao:
Vodi se glupa polemika, u tome je stvar. Ova tema je otvorena upravo da bi neko od članova kojima nije jasno šta i kako, pitao šta ga zanima ili pročitao ovde obaveštenje ( bar ja to tako vidim ). Naravno, vodi se polemika i nakon svakog glasanja i generalno se iznose mišljenja.
Problem je trol Marrina kojoj nije palo na pamet da obrati pažnju šta se traži ove sedmice, nego je poslala sasvim levu pesmu. I onda se pojavi debilko da je brani i da kaže kako je moderator trebao da obrati pažnju šta postavlja.
Evo, ja trenutno vodim takmičenja ( tema je sevdalinka ), ti mi pošalji na pp pesmu Ace Lukasa ( ja je neću postaviti ). Alo ako je postavim, to je tvoja greška.
Razmišljaj, čitaj, vodi računa, ne pada mi na pamet da ja to radim umesto tebe. U tome je poenta. Plus, što je Passion sve ovo već smorilo pa nije ni obraćala pažnju, a ne sumnjam da bi Marrini skrenula pažnju da još uvek vodi takmičenja.
Ja ne vidim kako je to jedna pesma ( greška ) toliko bitna stvar da bi neko stranicama unazad pisao kilometarske postove ?
![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Ja ne vidim kome je ovde LaYa odgovorila nego meni ?
![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Gde sam se ja to umešao i napravio spor ? Evo ko se umešao.
debilko je napisao:
Boss preuzeo si ovo i daješ objašnjenje Layi.
Mogao si da pročitaš prethodnu diskusiju. Promašio si temu druže.
Ne radi se o tome, taman sam pomislio da je taj problem prošao bio.
Poslednji put ponavljam, j... mi se za tvoju raspravu sa Marrinom, j... mi se šta ti misliš da li je neka pesma sevdalinka ili ne ( rasprava sa Marrinom ), j... mi se generalno za tvoje mišljenje o bilo čemu.
Čoveče, na poslednjih nekoliko stranica, napisao si bar 10 dugih postova o sevdalinkama, moderatorima, članovima, šta je ispravno a šta ne, koja je svrha foruma, raspravljao sa Marrinom, zgrožavao se psovkama Twlight, samo ti je ostalo da izmisliš hladnu vodu, pošto su toplu već izmislili.
![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
Ako možeš da prekineš sa tim, bio bih ti zahvalan jer se gube između postovi sa obaveštenjima za takmičenja. Hvala.
![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)