|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: pa ja znam koga ce da izabere,nemojte se zanositi...ah
Jao moj Pitt,kako ti si ti jedan gluMpav covek pa to ti je jako je velika razlika izmedju tvog i njegovog foliranja znas,ti si neotesan,narcisoidan i pre svega bezobrazan a njegovo foliranje se ogleda u onom lepsem delu sto on se prikazuje da mu do niceg nije stalo i da je hladan a ustvari nije tako,dusa je i to sakriva
mislim da sam bila jasna hvala LaYa je napisao: I preboli vise sto mi se nisi dopao na slikama iz kupatila i sto nisi moj tip i ajde vise budi musko,a je ja nemam tu...  morat cemo razmjeniti sta imamo Hahhahaha,pa kako sad vikala si da ti se dopadam,ti mijenjas misljenje cesce nego gacice,kao i jos jedna tu,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: Pittko ne upleći treće osobe, nije to fer Hhahahahaha,ja ti govorim argumente,i ne vadi se na te fore ko neka tetkica,,,,bauhahahah pa baš si zločest za jednog agramera, oni su inače fini civilizirani, eh... idem i ja ljaki, shrvan ćao ćao narode
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: Pittko ne upleći treće osobe, nije to fer Hhahahahaha,ja ti govorim argumente,i ne vadi se na te fore ko neka tetkica,,,,bauhahahah pa baš si zločest za jednog agramera, oni su inače fini civilizirani, eh... idem i ja ljaki, shrvan ćao ćao narode Hahhaahah,pobjegose,tipicno,,,porazeni,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Najgora sami smo tu,znas kako je Lepi govorio,,skidaj,,,,,,,,hahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Ćao Molena.
Bredić šta ćemo sad?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Najgora je napisao: Ćao Molena.
Bredić šta ćemo sad? Pa sex naravno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
pfff.ajd da vidim i to čudo
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Najgora je napisao: pfff.ajd da vidim i to čudo Ok,,sta imas na sebi sad,,,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Rajka rastegla usisavac pa me cima da se maknem od svuda
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 153 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|