|
| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ti si moja duša,znaš,iako me nekad bas nerviras da bih te tako pukla nekim trulexom,uh
pusti ti Pitta,napusten i odbacen od sveta a sam je kriv nece da se dozove pameti pa to ti je
sudska zabrana tu samo može pomoci,al vidim da ni to nista...gadjacu ga zoljom drugi put
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
je s' ti Pitko dotepenec ljaki, i ja bih se nekad tako pukao al' mi žao ove lijepe glavice, o kako mi žao 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo neznam zasto su ovi neki sa sela iskompleksirani,ljubomorni,bezveze,,,ajde sto ove koje sam pedalirao rogobare,ali ovaj iz zaseoka ima kompleks nasoram mene,pa stvarno,,,
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Trile je napisao: ok, evo iskljucujem se aj ti, Radojka skuvala ćušpajz
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aj malo razumnije pisi,ne znas ti sta sve moze da se smota u ovo ludoj glaviCI 
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Bradpresto Pitt je napisao: Samo neznam zasto su ovi neki sa sela iskompleksirani,ljubomorni,bezveze,,,ajde sto ove koje sam pedalirao rogobare,ali ovaj iz zaseoka ima kompleks nasoram mene,pa stvarno,,, pa provincijalac, jbt ja se tebi čudim da ulaziš s njim u ikakvu diskusiju zajebi to i izdigni se iz toga, jer si bolji
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radi Megi,ko da sam ja kriv sto me Megi vise voli od njega,to nemogu shvatit,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: aj malo razumnije pisi,ne znas ti sta sve moze da se smota u ovo ludoj glaviCI  sto smo na umanjenicama danas hahahahah znamo ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo neznam zasto su ovi neki sa sela iskompleksirani,ljubomorni,bezveze,,,ajde sto ove koje sam pedalirao rogobare,ali ovaj iz zaseoka ima kompleks nasoram mene,pa stvarno,,, pa provincijalac, jbt ja se tebi čudim da ulaziš s njim u ikakvu diskusiju zajebi to i izdigni se iz toga, jer si bolji Jedino je bolje u psovanju,nekulturi i neodgoju,isto kao i ti,moze te se uzet za rukice pa po pjevat po sumama i gorama,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 153 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|