|
Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
7-3 1-2 5-1
Ovo je moje glasanje. Ne mogu izmeniti na Vladimis S. jer je taj nick banovan, pa briši njegove glasove.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
5 ►►► 3 ►► 2 ►
Poslednji put menjao Picard dana 27 Jan 2013, 22:43, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
5 - 3 4 - 2 7 - 1
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
redoslijed se skroz promijenio šta je ovo
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Boss je napisao: Predlog br. 1: Predlog br. 2: Predlog br. 3: Predlog br. 4: Predlog br. 5: Predlog br. 6: Predlog br. 7: Da krenemo prvo od ovog takmičenja. Prije no postavi rezultate moram reći da nisam obavještena čiji su prijedlozi pod rednim brojem 3 i rednim brojem 6 pa sam ih označila sa X i Y. Izvinjavam se forumašima čiji su ovo radovi.Jednostavno je moralo biti ovako da bismo prebrodili ovu malu krizu u takmičenjima. Da naglasim da sam strogo pratila i pazila da ispoštujm sve takmičare i sve glasače.Sabirala sam i staro takmičenje po onim rednim brojevima i novo po novim i mislim da nema grešaka. Znam da ćete vi to sve provjeriti i ako sam negdje i pogriješila da mi nećete uzeti za zlo. Kako god,nikakva mala greškica i nije mogla uticati na konačan ishod ovog takmičenja. Iskreno se nadam da ćemo se i ubuduće lijepo nastaviti družiti na ovom takmčenju. Prijatno svima!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Prodje nekako ovo glasanje... Nije vazan pobednik, ali evo, zadajem novu pesmu.
U življenju, u trpljenju srce blijedi, srce vene, sjena slijedi bivšeg mene, u trpljenju, u žvljenju.
Izgubih se u traženju. Ja sam bio, ja sam i sad. Nisam bio, nisam ni sad. Izgubih se u traženju.
U lutanju, u snovima noć me rubi, dan me vraća. Dan se gubi, život kraća, u snovima , u lutanju.
U nadanju, u čekanju žvot snijem, a snom živim. Srce krijem, srce krivim što ne živim, što još snijem, u čekanju, u nadanju.
- Meša Selimović
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Vaše radove šaljite meni do petka u podne. Sretno!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|