Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss uvek glasam koji predlog mi se svidi, u to mogu da se zakunem. Foruma mi msm zna se koliki sam zavisnik ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss uvek glasam koji predlog mi se svidi, u to mogu da se zakunem. Foruma mi msm zna se koliki sam zavisnik ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) MeGi, možeš ti i u Breda da se zakuneš ali ako mačak proceni da varaš to je tako i nikako više. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Opet ja avatare... Ovde nisam ni u toku... Hoću dobrovoljcaaaaa... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss uvek glasam koji predlog mi se svidi, u to mogu da se zakunem. Foruma mi msm zna se koliki sam zavisnik ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) MeGi, možeš ti i u Breda da se zakuneš ali ako mačak proceni da varaš to je tako i nikako više. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) uuff uff je l to neka provokacija, ne kaci se sa mnom, juri cu te danima po forumu pitaj ostale forumase da to ne izadje na dobro ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Astra je napisao: Opet ja avatare... Ovde nisam ni u toku... Hoću dobrovoljcaaaaa... ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Javiće se neko siguran sam. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Ako ne, sve ih kazniti. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss uvek glasam koji predlog mi se svidi, u to mogu da se zakunem. Foruma mi msm zna se koliki sam zavisnik ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) MeGi, možeš ti i u Breda da se zakuneš ali ako mačak proceni da varaš to je tako i nikako više. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) uuff uff je l to neka provokacija, ne kaci se sa mnom, juri cu te danima po forumu pitaj ostale forumase da to ne izadje na dobro ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja baš volim izazove. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
salu na stranu Srecno u vodjenju, i da bude puno predloga jer MI TO ZALSUZUJEMO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] salu na stranu Srecno u vodjenju, i da bude puno predloga jer MI TO ZALSUZUJEMO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi koliko mi se prividja bit ce isto kao tamo kada smo vodile ovu temu.Secas se kako je to u pocetku bilo lepo i dok rece keks dve tri osobe je zaprskase.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] salu na stranu Srecno u vodjenju, i da bude puno predloga jer MI TO ZALSUZUJEMO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kao što sam i pretpostavio, opasna samo na rečima. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Lila bice sve to super  Ljudi smo pa malo gresimo.....al idee,guramoo axaxxa Boss cuti tamo klinjo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|