|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Hvala, hvali me jos malo.
Poslala sam i za drugo takmicenje... Ima da pobjedimo,,nema zbora,,hahhahahah,vec sam poceo lobirati putem pepea,,,,,
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
casual je napisao: Ma ne mere to bez pecata. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
debilko je napisao: Pa jbt ti me oduševljaš, koji si lik,ali stvarno. Ja još pomislim kad nešto napišem ne razumete, a vi sve shvatate samo što vam je fazon izgleda da sve zavrtavate ono, po sistemu neko te pljune, obrišeš se i teraj dalje, hahaha. Možda je i super to, ali ne mogu svi tako breeeeee.
Evo ja ću da pošaljem za sevdalinku Metallicu, predstavljam se sa tom pesmom. Ne razumem. Čija je graška ako se nađe na listi. Pročitao sam, evo da analiziramo definiciju sevdalinki i naći ću ti devedeset posto elemena iz moje tačke gledišta. Recimo Unforgiven je najbolja sevdalinka svih vremena. Šta sad tu meni fali. Možda muzičkog obrazovanja. Ok. Banujte me. U čemu je problem. Nisam obrazovan za ovaj forum. Vi moete reći da sam namerno to učinio. Ja ponovo tvrdim. Metallica ima najlepšu sevdalinku. Hoće biti na listi?
Ako neće, znači onaj ko radi takmičenja je odbacio. Zašto ako kažeš da je Megi u pravu. Opet ja na nju jebote, ali evo neka izvine. Mogao se naći bilo ko umesto nje tu. Evo šaljem metalicu, pa ste vi na potezu.
Ili je postavljate, ili odbacujete i sa time dokazujete da ono sa Zeppelinima je trabalo isto tako. Što znači, to je ono što Megi nije učinila.
Da li vi imate tok misli, moć logičkog zaključivanja. Ovo mi nije jasno. I ovo je jedna noramlna forumska diskusija, nikako svađa. ja tebe uopste ne razumem .....WTF? ako 10 ljudi kaze da je nesto ok a ti napises da oni nisu u pravu, vec ti kao jedinka?!!! Koji ti problem imas? Mozda se desavalo zbog prevelikog broja tema, za glasanje, da ispusti predlog ali naravno okacice sve sto su forumasi poslali. A ti lutko moja lepa, preslusas pesmu, pogledas sliku, procitas citat pa sta ti se svidi ti za to glasaj, ako smatras da nije trebala biti tu nemoj glasati a Megi nije bila MUZICKI KRITICAR ili za oslikanu poeziju pa da kaze... "Tvoja moze, od onoga ne moze"!P.S. Marine ako nema nista da kazes cek da ti nabijem taj smajli u ljubu pa da se bar smijes kako valja
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: debilko je napisao: Pa jbt ti me oduševljaš, koji si lik,ali stvarno. Ja još pomislim kad nešto napišem ne razumete, a vi sve shvatate samo što vam je fazon izgleda da sve zavrtavate ono, po sistemu neko te pljune, obrišeš se i teraj dalje, hahaha. Možda je i super to, ali ne mogu svi tako breeeeee.
Evo ja ću da pošaljem za sevdalinku Metallicu, predstavljam se sa tom pesmom. Ne razumem. Čija je graška ako se nađe na listi. Pročitao sam, evo da analiziramo definiciju sevdalinki i naći ću ti devedeset posto elemena iz moje tačke gledišta. Recimo Unforgiven je najbolja sevdalinka svih vremena. Šta sad tu meni fali. Možda muzičkog obrazovanja. Ok. Banujte me. U čemu je problem. Nisam obrazovan za ovaj forum. Vi moete reći da sam namerno to učinio. Ja ponovo tvrdim. Metallica ima najlepšu sevdalinku. Hoće biti na listi?
Ako neće, znači onaj ko radi takmičenja je odbacio. Zašto ako kažeš da je Megi u pravu. Opet ja na nju jebote, ali evo neka izvine. Mogao se naći bilo ko umesto nje tu. Evo šaljem metalicu, pa ste vi na potezu.
Ili je postavljate, ili odbacujete i sa time dokazujete da ono sa Zeppelinima je trabalo isto tako. Što znači, to je ono što Megi nije učinila.
Da li vi imate tok misli, moć logičkog zaključivanja. Ovo mi nije jasno. I ovo je jedna noramlna forumska diskusija, nikako svađa. ja tebe uopste ne razumem .....WTF? ako 10 ljudi kaze da je nesto ok a ti napises da oni nisu u pravu, vec ti kao jedinka?!!! Koji ti problem imas? Mozda se desavalo zbog prevelikog broja tema, za glasanje, da ispusti predlog ali naravno okacice sve sto su forumasi poslali. A ti lutko moja lepa, preslusas pesmu, pogledas sliku, procitas citat pa sta ti se svidi ti za to glasaj, ako smatras da nije trebala biti tu nemoj glasati a Megi nije bila MUZICKI KRITICAR ili za oslikanu poeziju pa da kaze... "Tvoja moze, od onoga ne moze"!P.S. Marine ako nema nista da kazes cek da ti nabijem taj smajli u ljubu pa da se bar smijes kako valjaTi to kao prodajes pamet! Nemoj meni-please! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Sto se toce nabijanja,imam i ja tebi nesto da nabijem!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Jbg sad nemam vremena, moram ici a odgovor ces dobiti sutra, mozda, ako nadjem mesto gde se prodaje pamet pa da ti malo posaljem.
samo mi nije jasno ako nemas sta da napises cemu svrha tvog pisanja po forumu?
Jos jednom nabijem ti x2 smajlija u bulju!!!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: Jbg sad nemam vremena, moram ici a odgovor ces dobiti sutra, mozda, ako nadjem mesto gde se prodaje pamet pa da ti malo posaljem.
samo mi nije jasno ako nemas sta da napises cemu svrha tvog pisanja po forumu?
Jos jednom nabijem ti x2 smajlija u bulju!!! Da prodajes pamet,prodajes.Mada ti to tesko da mozes.Mozda za koju desetinu godina i naucis nesto.Potrebno ti je sto cesce druzenje samnom! Kakva glupa pitanja! Znas li ti sta je forum ovakvog tipa i cemu on sluzi? A moderator si! ps:ja tebi necu smajli da nabijem u bulju ,imam za tebe nesto specijalno!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Heeej mir ljudi...
Vidi vidi cuda Marina sto se raspisao....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
*Twilight* je napisao: debilko je napisao: Pa jbt ti me oduševljaš, koji si lik,ali stvarno. Ja još pomislim kad nešto napišem ne razumete, a vi sve shvatate samo što vam je fazon izgleda da sve zavrtavate ono, po sistemu neko te pljune, obrišeš se i teraj dalje, hahaha. Možda je i super to, ali ne mogu svi tako breeeeee.
Da li vi imate tok misli, moć logičkog zaključivanja. Ovo mi nije jasno. I ovo je jedna noramlna forumska diskusija, nikako svađa. ja tebe uopste ne razumem .....WTF? ako 10 ljudi kaze da je nesto ok a ti napises da oni nisu u pravu, vec ti kao jedinka?!!! Koji ti problem imas? Mozda se desavalo zbog prevelikog broja tema, za glasanje, da ispusti predlog ali naravno okacice sve sto su forumasi poslali. A ti lutko moja lepa, preslusas pesmu, pogledas sliku, procitas citat pa sta ti se svidi ti za to glasaj, ako smatras da nije trebala biti tu nemoj glasati a Megi nije bila MUZICKI KRITICAR ili za oslikanu poeziju pa da kaze... "Tvoja moze, od onoga ne moze"!P.S. Marine ako nema nista da kazes cek da ti nabijem taj smajli u ljubu pa da se bar smijes kako valja Sa tobom raspravljati, to znači se spuštati niže nego ljudski. Zato izbegavam to, a pogotovu što ne razumem o čemu pričaš. Nisam ja kriv što se skupilo 10, može da se skupi i sto ljudi i da kažu da su Zeppelini sevdalinke, mogu i moram da kontatujem da je u pitanju skup retardiranih osoba. Ne mogu se ja složiti da je 2 i 2 pet, makar to tvrdio ceo forum. Svaki odgovor meni upućen je ovde po sistemu svi, svi, svi. Vrednost je u posebnostima i razlikama. Ako svi isto misle, nema potrebe za forumima. Ali ozbiljno mislim da se iza tvog nicka krije neki kuronja, jer zaista ne mogu da verujem da jedna ženska osoba može biti toiko prosta i primitivna. Sory ako grešim, sve dobro. Darago mi je da sam ovde zalutao bar zbog tebe. Susresti se sa takvom osobom je zaista unikat. A čak si mi upravo zbog te originalnosti bila jako simpa na početku. Kad ono,......nemam reči. Ako ulećeš u neku diskusiju, bar probaj jedan poluargument da navedeš osim toga 10 osoba. A šta je as ostalih 5 miliona na ovoj planeti. Pa niste vas deset Bogom dani, ili ipak jeste Posle ovog "nadijanja", sve kritike upićene meni za neke vulgarnosti zaista padaju u vodu. I ovo nije tema, ti bre nabijaš direktno. E to zaista nema nigde.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bas ste mi slatki Volim vas sve axaxax Hajde mir, red je da stavimo tacku na Zepeline i sevdalinke 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Bas ste mi slatki Volim vas sve axaxax Hajde mir, red je da stavimo tacku na Zepeline i sevdalinke  MeGi, ti si pozitivno veso lik. Nemaš ništa sa ovim. Ispade na žalost da je počelo na raspravi oko tebe ali je zamenjena teza. Hoćeš li tako reći da ja ili bilo ko drugi sada krene i redom svakome od forumaša po jednom obraduje majku. Ajde bre, s vremena na vreme se ovo pojavljivalo, baš me briga, ali mogu dati svoj komentar. Ko je koga ovde gore opsovao. I šta dalje pričati, Ako već govorite o nekoj kulturi, ajde onda ne zatvarajte oči pred poplavom primitivizma. Ja pokušavam da budem primitivno zanimljiv, ne uspeva, ok. Ali nikog ne vređam bre. I ako hoćeš nešto uraditi, probaj ovu da vežeš, stavi joj korpu na usta.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|