Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Jun 2025, 01:40

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 23 Jan 2013, 19:22
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
axaxaxa kako se pravis plavusa

Nego jbt sto kod vas opet napad neki

Poplave kod nas Megi moja,spasavaj,dosla voda do grla,topi se ovaj snijeg,,,i ode sve u Mp3....sto da ti rečem,a i nova explozija opet jutros,nije dobro ne,,,,,

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 23 Jan 2013, 19:26
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Ma dobro je
sve dok se forumasi
i dok se ljudi zavitlavaju nebitnim stvarima dok bitne prolaze
adioo mareee [zenskismeh.gif]

Cula sam cula...jbt kod vas postaje gore nego u Avganistanu. Strasno!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 23 Jan 2013, 19:27
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
Ma dobro je
sve dok se forumasi
i dok se ljudi zavitlavaju nebitnim stvarima dok bitne prolaze
adioo mareee [zenskismeh.gif]

Cula sam cula...jbt kod vas postaje gore nego u Avganistanu. Strasno!

Eto,sta da ti kazem,,,

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 01:40
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Evo sta ja imam da kazem na ovo vase pisanje.
Svako sebe predstavi slikom, pisanjem, pesmom itd...
ako iko zeli da ucestvuje u takmicenju vrati unazad i pogleda sta je zadato.
Tako da ako je Megi postavila predlog Led Cepelin u sevdalinke, ciji je tu problem?
Nije njen, naravno, vec onoga ko je dao taj predlog a nije vratio da vidi koja je tema zadata.

Prema tome ni rec vise a ni losih komentara na Megin racun, sami sebe predstavljate i TACKA!

[pozz.gif]

Vrh
debilko
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 02:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48

Pa jbt ti me oduševljaš, koji si lik,ali stvarno.
Ja još pomislim kad nešto napišem ne razumete, a vi sve shvatate samo što vam je fazon izgleda da sve zavrtavate ono, po sistemu neko te pljune, obrišeš se i teraj dalje, hahaha.
Možda je i super to, ali ne mogu svi tako breeeeee.

Evo ja ću da pošaljem za sevdalinku Metallicu, predstavljam se sa tom pesmom. Ne razumem. Čija je graška ako se nađe na listi. Pročitao sam, evo da analiziramo definiciju sevdalinki i naći ću ti devedeset posto elemena iz moje tačke gledišta. Recimo Unforgiven je najbolja sevdalinka svih vremena.
Šta sad tu meni fali. Možda muzičkog obrazovanja. Ok. Banujte me. U čemu je problem. Nisam obrazovan za ovaj forum. Vi moete reći da sam namerno to učinio. Ja ponovo tvrdim. Metallica ima najlepšu sevdalinku.
Hoće biti na listi?

Ako neće, znači onaj ko radi takmičenja je odbacio. Zašto ako kažeš da je Megi u pravu. Opet ja na nju jebote, ali evo neka izvine. Mogao se naći bilo ko umesto nje tu. Evo šaljem metalicu, pa ste vi na potezu.

Ili je postavljate, ili odbacujete i sa time dokazujete da ono sa Zeppelinima je trabalo isto tako. Što znači, to je ono što Megi nije učinila.

Da li vi imate tok misli, moć logičkog zaključivanja. Ovo mi nije jasno.
I ovo je jedna noramlna forumska diskusija, nikako svađa.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 02:54
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

debilko je napisao:
Meni Senka ovde nije jasna jedna stvar.
Kritike isključivo treba da idu na duđu moderatora oji je zadužen za takmičenje. Jer je on pretpostavljam neko ko mora znati šta su sevdalinke. Znači zaista je sramota svati Led Zeppeline u sevdalinke. Ali ni reč kritike u tom pravcu, nego povika na člana koji je poslao taj predlog.
Pa član nije dužan to znati. Ne postoji nikakav prijemni ispit kada neko dolazi na forum. Ali ipak postoji neki tvoj sud kada nekome daješ da bude moderator.
Upravo ovi odnosi na forumu mi nisu jasni.

Šta sam,a i da li sam,rekla Megi po ovom pitanju,to je samo stvar između nas dvije.
Sa moderatorima,ni sadašnjim,ni bivšim a ni budućima,nikada neću raspravljati javno.

Da stavimo tačku na ovu raspravu.
Uz Bossa ću i ja voditi takmičenja tako da slobodno možete prijedloge slati i meni.Mi ćemo se već dogovoriti.

Vrh
debilko
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 03:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48

Naravno, bilo bi i ružno da razgovarate javno.

E sad to sa tim stavljanjem tačke se ne mogu složiti. U svakoj raspravi tačku može staviti onaj ko nema šta da iznese dalje. Znači može se reći jednostrano "Ja stavljam tačku".
Ružno je da svaka diskusija koja se započne, završava se tako što kao da prekinemo. Pa čemu onda uopšte rasprave, obraćanja jedni drugima. Zašto ne bi o jednom zarezu recimo raspravljali dokle je god to učestinicima zanimljivo. Forumi služe za sukob mišljenja.
Što više različitih mišeljanja, forumskih svađa, on je dinamičniji i življi.

Šaljem pesmu.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 03:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Dosta forumasa na ovom forumu me dugo poznaje.Svi znaju da se ja puno ne upustam u rasprave ne zbog toga sto ja ne bih imala sta da kazem nego jednostavno godine mi ne dozvoljavaju da ja sada tu polemisem sa nekim a ne znam ni koliko ima godina .
Ja vas vecinu znam po vasim postovima i mozda ima par osoba sa kojima se licno poznajem.
Uvek je bilo polemike oko tema za takmicenje, pesama , avatara evo sada vidim mnogo je toga novoga otvoreno.
Imam utisak a obicno me to ne vara da je sav problem bio u tome sto je Senka napisala e sada je na redu sevdalinka.
Dragi forumasi ja obozavam svu dobru pesmu , svu dobru muziku od gusala , klasike, francuske sansone , italijanske kancone, prelepih rok balada, duhovne muzike i normalno moju dobru poravnu bosansku sevdalinku.
Ja sam rasla uz tu pesmu.Ta pesma izaziva posebna emocije i mnogo mi je drago kada je to predlozeno.Prema tome na forumu nas ima svih generacija ,mnogi od nas nisu javno kao ja rekli koliko imaju godina .Ja nemam razloga da ih krijem, naprotiv volim da se tu polako medju vama vrtim i napisem poneki postic.
Postujmo i uvazavajmo jedni druge jer na forumu treba da ima mesta za sve a tema bezbroj pa svako neka nadje sta mu odgovara.

Vrh
Jana
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 03:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34

Vodeći takmičenja,
MeGi je uradila posao
zbog kojeg bi trebalo bar da joj kažemo hvala!

Zato - MeGi hvala ti za vodjenje takmičenja -
a sada kada su forumske obaveze prestale - sledi ti
maksimalno uživanje i opuštanje!

I da, mali poklon za tebe ...

Slika

[tooo.gif]

Vrh
Zlobni
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 07:52
Korisnikov avatar
YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

Da se ja pitam ja bih pogasio sva tamicenja a ostavio bih samo takmicenje u oslikavanju jer to je jedina tema koja je i dalje popularna medju forumasima, i mirna Backa, nema nikoga da boli glava...

Gledam sad po tim takmicenjima i na vecini ima samo po dva-tri predloga i priblizno toliko i glasaca. Ok, mozda je ljude uhvatilo neko post-praznicno raspolozenje ili slabije dolaze na forum, evo polazim od sebe, i ja sam nesto sav nikakav u zadnje vreme...
E sad, znam da su mnogi emotivno vezani za neka tamicenja i da im je tesko oprostiti se od njih ali uvek su bolje nove stvari i zato predlazem da se otvore neka nova takmicenja kako bi se svi malo digli iz mrtvih..

P.S. Znam da nikada necete prihvatiti ovaj moj predlog ali razmislite samo o cinjenici da se na ovoj temi gde se diskutuje o takmicenjima pise mnogo vise nego na samim takmicenjima...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu