|
Autoru |
Poruka |
Elena
|
|

rang

Pridružio se: 22 Jan 2013, 03:39 Postovi: 586
|
Džastin Biber najpraćeniji na Tviteru Pop zvezda Džastin Biber prestigao je koleginicu Lejdi Gagu i postao je najpraćenija osoba na društvenoj mreži Tviter. Biber trenutno ima 33.321.000 sledbenika, dok Lejdi Gaga ima 33.320.000 pratilaca, prenose američki mediji.
''Veoma sam ponosna na Džastina Bibera i sve njegove fanove. Srećna sam kad vidim da nečiji broj obožavatelja raste, zaslužio si to. Moji monstrumi te podržavaju'', tvitovala je pevačica.
Pevačica Kejti Peri nalazi se trenutno na trećem mestu sa 31.481.000 miliona pratilaca, sledi je Rijana sa 27.946.000 miliona pratilaca, dok je na petom mestu predsednik SAD Barak Obama sa 26.158.000 sledbenika.
Rijana je, takođe, osoba sa najviše lajkova na društvenoj mreži Fejsbuk (65.579.000). Izvor: Tanjug
|
|
|
|
|
Elena
|
|

rang

|
Zavela vas je u popularnoj seriji 'Rubi': Jeste li sigurni da želite da je vidite nakon toliko godina? Zlobnica i najveća zavodnica iz latinoameričkih serija, se pokazala nakon mnogo godina! Svojevremeno, sve devojke su želele da budu kao Rubi, a svi muškarci su maštali da gradom šetaju devojke nalik čuvenoj zlobnici iz serije. Rubi, tačnije Barbara Mori se nije promenila, naprotiv, nikada nije bila lepša. Podelila je fotografiju na Tviteru, i pokazala koliko su je godine učinile poželjnijom.
Glumica koja nas je zavela ulogom ambiciozne i zlobne Rubi ponovo se vratila svom prepoznatljivom izgledu.
- Poljubac za sve moje fanove - napisala je ispod slike Barbara.
Usne crvene kao nar,zelene oči... Ko bi joj odoleo? Izvor: S media
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dženifer Lopez i Andrea Bočeli snimili duet
Italijanski tenor i popularna pevačica i glumica snimili su pesmu koja će se naći na njegovom albumu

NJUJORK - Pop pevačica Dženifer Lopez i italijanski tenor Andrea Bočeli snimili su duet koji će se naći na pevačevom novom albumu "Pašione". Ovaj pevački par je uradio novu verziju poznate numere iz 1947. godine "Kvazas, kvazas, kvazas" ("Perhaps, Perhaps, Perhaps"). Na njegovom novom albumu, koji će se naći u prodaji u Velikoj Britaniji od 28. januara naći će se pored dueta sa Lopezovom i duet koji je poznati pevač uradio sa pevačicom Neli Furtado.
Album "Pasione" će biti 14. Bočelijev studijski album. Bočeli je poznat po tome što voli da snima duete, a neki od najpoznatijih su "Time to say goodbye" sa Sarom Brajtman, sa Kristinom Agilerom "Somos novios", ima duet i sa Selin Dion, pod nazivom "The prayer" i sa rnb pevačicom Meri Džej Blajdž "What child is this".
Očekuje se da će i Lopezova ove godine izdati svoj 10. album. kurir
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MAJKA U PANICI: Plaši se da Biber ne postane alkos
Pati Malet strahuje da bi pevač zbog raskida s devojkom Selenom Gomez mogao krenuti stopama svog oca i odati se porocima

Loši geni. Majka pevača Džastina Bibera u velikoj je panici. Ona već mesecima strahuje da će se njen sin odati porocima. Tačnije, da će postati alkoholičar i narkoman. Kako tvrdi prijatelj mladog muzičara, Biberu je majka savetovala da poseti klinike za lečenje bolesti zavisnosti jer misli da će ga priče zavisnika zauvek udaljiti od poroka.
Pati Malet, mama osamnaestogodišnje tinejdžerske zvezde, plaši se da bi Džanstin mogao krenuti stopama svog oca, koji je bio alkoholičar i narkomanski zavisnik.
- Savetovala mu je da poseti klinike za odvikavanje jer misli da će ga priče narkomana i alkoholičara zauvek udaljiti od poroka - rekao je prijatelj pevača.
Pati se boji da bi Bibera tuga zbog raskida veze s takođe planetarno popularnom Selenom Gomez (20) i loši geni mogli odvesti na pogrešnu stranu.
kurir
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tina Tarner postaje Švajcarkinja!
Veoma sam srećna u Švajcarskoj i ovde se osećam kao kod kuće, izjavila je pevačica

CIRIH - Američka pop legenda Tina Tarner, koja od 1995. živi u Švajcarskoj, uskoro će dobiti švajcarsko državljanstvo i odreći će se američkog pasoša, preneli su švajcarski mediji.
"Veoma sam srećna u Švajcarskoj i ovde se osećam kao kod kuće. Ne mogu da zamislim bolje mesto za život", kazala je pevačica dnevniku na nemačkom jeziku Blik (Blick).
Tina Tarner (73), rođena kao Ana Me Bulok (Anna Mae Bullock), živi u gradu Kisnahtu, na obali Ciriškog jezera na severu Švajcarske, i već je obavila testove i razgovore za dobijanje državljanstva.
Pevačica, poznata po hitovima "Private Dancer", "Simply the Best" i "What"s Love Got to Do With It?", moraće, ipak, da sačeka da njen zahtev odobre vlasti ciriškog kantona, kao i federalna vlada.
Njena predstavnica za štampu Karin Romberg kazala je listu Cirihse-cajtung da pevačica želi da "razjasni svoju situaciju".
"Tina Tarner će se zato odreći američkog državljanstva", dodala je. Tina Tarner, koja je naučila nemački jezik, preselila se u Švajcarsku 1995, kada je njen dugogodišnji partner Ervin Bah dobio posao u toj zemlji. Bah radi u diskografskoj industriji. Pevačica se povukla iz javnosti nakon oproštajne turneje 2008/2009.
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
London: Šerbedžija u Tošetovu čast Rade Šerbedžija će u subotu zapevati u Londonu na druženju u čast i sećanje na tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog Rade Šerbedžija će u subotu zapevati u Londonu na druženju u čast i sećanje na tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog.
Na druženje u Kulturni centar „Study Society“ pozvani su engleski akademici i umetnici raznih profila, a među zvanicima je i Tošetov producent Endi Rajt koji je između ostalih radio i sa Eurythmics, Simply Redom i Pavarotijem.
Šerbedžiju, koji je 2011. godine s Miroslavom Tadićem nastupio povodom otvaranja Tošetove Spomen kuće u Kruševu, na akustičnim instrumentima će pratiti članovi njegovog benda Zapadni kolodvor. Posebna gošća koncerta biće mlada i perspektivna makedonska pevačica Tanja Tzarovska koja je sa Radetom nastupila na Zadarskom filmskom festivalu, dok će se uveče predstaviti i Vesna Stanojević - srpska glumica koja živi u Londonu i predaje na Royal Central School of Speech and Drama. Novosti
|
|
|
|
|
Elena
|
|

rang

|
Tejlor Svift ugradila silikone? Pevačica se na dodeli nagrada u Španiji pojavila sa primetno većim grudima. Tejlor Svift ne samo da je prebogata, talentovana i iza sebe ima niz veza sa poželjnim muškarcima šoubiznisa, već ima i telo za kakvim žene čeznu. Tejlor je visoka i prirodno mršava, pa ne mora da pazi šta jede. Međutim, u par navrata je izjavila da bi volela da na takvu građu ima veće grudi.
Pre par dana pojavila se na dodeli nagrada "40 Principales" u Španiji, i pokazala obline za koje mnogi kažu da su nove, i da su delo plastičnog hirurga.
Imate sliku pre i posle - šta mislite? Izvor:MONDO
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

|
Kako to radi Nikol Kidman! Holivudska glumica i Met Dejmon uspeli su da se našale sa popularnim američkim voditeljem Džimijem Kimelom. Met Dejmon je davno gostovao u emisiji popularnog voditelja, a sada je bio pravi trenutak da "osmisli" originalni nastup u novom gostovanju.
U tome mu je pomogla Nikol Kidman, koja kad je ušla u studio, odmah se zaputila prema Kimelu i podarila mu ples u krilu. Voditelj se zbunio, jer ni očekivao da je lepa glumica ovako vatrena.
Pogledajte.
Mondo
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

|
Razvod zbog Snežane Supruga režisera koji je imao aferu sa Kristen Stjuart podnela zahtev za razvod. Rupert Sanders obrukao se kada su u javnost izašle fotke na kojima se ljubi sa Kristen, glavnom glumicom u svom filmu "Snežana i Lovac". Njegova supruga, koja se takođe pojavljuje u filmu, navodno je htela nakon tog udarca da pruži braku drugu šansu.
Sada je Liberti Ros, koja sa režiserom ima sedmogodišnju Siklu i petogodišnjeg Tenisona, ipak podnela zahtev za razvod.
Par je bio devet godina u braku, i dok je ta zajednica pukla, Kristen je uspela da obnovi svoju vezu sa Robertom Patinsonom, kojem se javno izvinila zbog prevare.
(MONDO)
|
|
|
|
|
Elena
|
|

rang

|
ZAPELO JOJ: Kim Kardašijan daje mužu 10 miliona dolara za razvod? Američka startleta želi da ubrza proces razvoda kako mi mogla da se uda za sadašnjeg verenika Kanje Vesta, sa kojim čeka bebu  Najpopularnija američka starleta Kim Kardašijan još uvek je u zakonitom braku sa košarkašem Krisom Hamfrisom, što je sprečava da se venča sa svojim sadašnjim verenikom Kanje Vestom, te je navodno ponudila pozamašnu sumu novca bivšem suprugu od čak 10 miliona dolara
Kako američki mediji navode, poznati košarkaš odbio je ponudu jer je ogorčen zbog njene prevare i insistira na tome da se njihov brak poništi.
- Kris namerava da se oženi u crkvi i kada naiđe ona prava, želi da bude mirne savesti. On je duboko religiozan i veruje da je jedini ispravan način da se brak sa Kim poništi – rekao je izvor blizak Hamfrisu.
Sudski proces razvoda zakazan je za jun, pa je Kim navodno ponudila Krisu 10 miliona dolara kako bi se sve ranije završilo.
Podsećanja radi, rijaliti zvezda čeka bebu sa američkim reperom Kanje Vestom i nedavno je izjavila da se ne oseća slobodno zbog odlaganja razvoda.
Međutim, iz njene PR službe ove navode osporavaju kao netačne, dok strani mediji špekulišu da je starleta tražila da Kris sam plati sudske troškove razvoda. Izvor: svet.rs
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|