Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da se ismijem ovim dvjema lujkama...cccc, spijunirate sta rade forumasi, sram vas bilo ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ti si nam rekla kako to ide na pp  ti si imala pristup svemu he he .... salim se pa sto...jel razlozi dolaska nisu dobri ? znam samo da me svaki dan neko novi sokira svojom izjavom pa to je diVnooo...msm pozitivni sok sa osmijehom na licu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
E Moli, pa sto javno reče da sam vam odala tajnu čitanja pp-a Sad si me razočarala, ko čovjek i ko hercegovac ![[zlocko.gif] [zlocko.gif]](./images/smilies/zlocko.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Just je napisao: E Moli, pa sto javno reče da sam vam odala tajnu čitanja pp-a Sad si me razočarala, ko čovjek i ko hercegovac ![[zlocko.gif] [zlocko.gif]](./images/smilies/zlocko.gif) Hihihihhihihihihi....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Just je napisao: E Moli, pa sto javno reče da sam vam odala tajnu čitanja pp-a Sad si me razočarala, ko čovjek i ko hercegovac ![[zlocko.gif] [zlocko.gif]](./images/smilies/zlocko.gif) he he he....sto ti je rec' enklavista kad ne zna sta ce ona na nacionalnoj i teritorijalnoj hehe da znas da cu da te tuzim za ovo  ti mene vrijedjas..ima da pisem Mili sto se qurci sa onom gibanicom u rukama ovo je neprihvatljivo ocekujem izvinjenje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 22 Jan 2013, 17:12, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Jelana je opet mud pa da, isto ime, samo druga varijanta
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Ooooo ne, ne Moli, radi mi sta hoces, samo nemoj da me tuzis čika Mili sa gibanicom ![[qq.gif] [qq.gif]](./images/smilies/qq.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
volim kad sam neprimetan
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Juce bio medjunarodni dan zagrljaja(ako me baba iz ribarnice nije slagala),pa sacekao da se rascisti guzva,pa dosao danas.Evo ja rasirih ruke.I???.Pa zar niko?Koki? Yahoo? Bing? Strasno.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Just je napisao: Ooooo ne, ne Moli, radi mi sta hoces, samo nemoj da me tuzis čika Mili sa gibanicom ![[qq.gif] [qq.gif]](./images/smilies/qq.gif) njemu ili nikome njemu ni Chuck Noris ne moze nista on je sigurna sam ipak porijeklom neki hercegovac hahaha ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|