Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ma da kako da ne,celu noc pravim i svaki put me ponize.Nije ni cudo sto sam postao ovakav.I sta cu ja u to selo pored Leskovca.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa sta ti fali , malo odmor u Mrcajevcima to je premija bre.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Ubuduće ću ja voditi takmičenja koja je vodila Passion,sve dok ne iznađemo bolja rješenja. Prijedloge šaljite meni na pp.
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Na svim takmicenjima obustavljam glasanje do petka. Molim sve koji nisu poslali prijedloge za takmicenja na svim temama da to urade do petka u podne. Pjesma / sevdalinka Fotografija / ciklama Citat / radoznalost Poster po izboru,a stihove za oba oslikavanja pogledajte na tim temama. Pozdrav i sa srecom svima ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Passion je napisao: POSTAVICU PREDLOGE. Ko zeli moze da preuzme da vodi takmicenja, jer ja vise ne mogu. Smorilo i umorilo me:) Tako da, etoo igrajte se:) Pitao te Boske lepo treba li ti pomoć, a ti glumila svemoguću... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Bosskeeee...zato ja prihvatila od prve... Hvala ti što preuzimaš takmičenja... Sada lijepo objasni kako ti to namjeravaš raditi. Ja ti želim uspješan rad bez odustajanja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nema tu neke preterane filozofije, šaljete do petka 23:00, postavljam u ponoć ili u subotu ujutru, glasate do nedelje 23:00. Vodite računa prilikom glasanja, treniraću strogoću, nema glasanja po rodbinskim vezama, tako da su MeGi, Just i još par njih u startu oslabljene/i... ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Boss je napisao: Nema tu neke preterane filozofije, šaljete do petka 23:00, postavljam u ponoć ili u subotu ujutru, glasate do nedelje 23:00. Vodite računa prilikom glasanja, treniraću strogoću, nema glasanja po rodbinskim vezama, tako da su MeGi, Just i još par njih u startu oslabljene/i... ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) Samo ti mene prozivaj u odsustvu, pa ćeš da dobijes svog Boga kad te ufatim ![[fljas.gif] [fljas.gif]](./images/smilies/fljas.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
I do kad glasamo za oslikane? Do nedelje u 23:00? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Astra je napisao: Okano je napisao: predlog br.1 i 3. su isti ? Da... Ali prijedlozi se mogu slati iznova do petka u podne. Prijedlog broj dva je diskvalifikovan s napomenom da posiljaoc istog nije nimalo duhovit. A sta mislim o njemu ovaj put cu precutati. Ja necu precutati! O tebi mislim sve najgore! Ovo je cist verbalni delikt,koji je po zakonu nekaznjiv,ali posto ti drzis toljagu-udri. ps:vidim da si smanjila administraciju...gazde ocekuju da moderatorcici po ceo dan lepe novinske izvestaje i nista drugo ne rade.. da budu volonteri..to gazdi donosi lovu..ko ne zeli to-nece biti moderater...lepa uzivaj u svojoj velicini i moci...a mene slobodno "shutni",bas me briga..vidim da si navikla da ti se poltronise,da imas svoje ljubimcice kojima otvaras licne teme...ja nisam u toj prici,ja sam inokosan  ...i to cu ostati...  ..ocito si gledala KUMA -sva tri dela,mozda je bolje da si pogledala SKARFEJS  Sto se pesme tice,kriv sam jer nisam pogledao da su sevdalinke u pitanju.Mislio sam da moze bilo koja pesma. Lepa gazdarice...  Posto ti imas i "gumicu",molim te ili obrisi u celosti ili ostavi sve,nemoj da sakatis ovaj moj genijalni tekst!:D
|
|
|
|
|
|