Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jun 2025, 19:56

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 14:58
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ANDJEO82 je napisao:
MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:
Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema.

A stot i ne vodis takmicenje?
Sigurna sam da bih to bolje radio od mene.
Ionako imas svaki put neku zamerku.
Postavljena su imena jer ja necu da sabiram glasove.....brzinski sam postavila, e zato ima gresaka.
Mislimd a bi bilo super kad bih neko sabrao oslikane, poster i sto gluplje to bolje, a za ostalo nema veze nek se krene ispocetka.

A ti si vrlo srecan sto ja ne vodim vise.
Sad mozes da radis onako po sebi kako ti volja.
zato preuzmi i pokazi se!

A ti ces menid a kazes da je neozbiljno i da dajes neko svoje misljenje. Bolje ti je da ga zadrzis za sebe,
jer imas najmanje pravo glasa
Jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao prvo nijednom recenicom nisam imenovao ko je neozbiljan vec sam lepo napisao da je samo takmicenje postalo Neozbiljno jer se za pojedine teme prijavi mali broj clanova ali i greske koje ne samo da pravis kod zbiranja glasova nego i na postavljanju nekih tema za glasanje a na koje sam ti i pisao primedbe.Da li je za tebe uvreda kada ti neko kaze istinu pa mu javno pises Pretnje i Omalovazavanja recima ,,A ti ces menid a kazes da je neozbiljno i da dajes neko svoje misljenje. Bolje ti je da ga zadrzis za sebe,
jer imas najmanje pravo glasa
Jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je zaista Nekulturno i Nekorektno jer ako cu dolaziti na forum sa Strepnjom da li ces da mi pises ovakve Pretece poruke (Koliko sam citao i sam pravilnik foruma da iako si Moderator ,to ti nedaje pravo da nekome pise Pretece poruke i omalovazavas ga pisanjem javnih odgovora).Covek treba da izbaci svu negativnu energiju i nebude Zao prema drugome...[/quote]

POD 1. JA NISAM MODERATOR.
Nisi imenovao naravno, jer si kao fin. A na pp znas da tracas i da zameras.
Umesto da pises javno ako imas neku zamerku ,ma jook , ti ces to na pp sasvim nekom desetom.
Napravim koju gresku prilikom sabiranja, ali pobednik je pobednik, zar je bitno koliko ostali imaju glasova.
Jednoms e desilo da sam omasila pobednika. A koliko vidim tebe bas dotice sto ne pobedis, kao da ces dobiti putovanje na karneval u Rio.
Pisali su meni i drugi gde gresim , i nikada se nisam uvredila. Ali ti neces da mi govoris nista! Bundevo jedna. Jer si jedan obican bezobraznik.

Ne pretim , niti omalovazavam a ti shvati to kako hoces.
I nauci da napises javno ono sto mislis, a ne da pises stotoj osobi o nekom tamo 55 -tom
Ne pravi se fin. Jer nisi
a tvoje sekstashke savete drugom pisi.

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 15:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

MeGi je napisao:
[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] Sad cu te stavim na temu biseri i odvale
pa sledeci put kad budes nesto pametovao, ima da razmislis.

Mogla bi Jana da vodi oslikane ako zeli,
a debolko pesme
Andjele a ti preuzmi isto nesto....

Znas te Pretece poruke su me samo nasmejale ,ali mi te je i donekle zao sto si takva prema drugome.Prvo mi napisi sta ti to znaci,, Sad cu te stavim na temu biseri i odvale
pa sledeci put kad budes nesto pametovao, ima da razmislis,,.
Mislis da takve pretnje su zaista glupe i naivne jer ja nisam neko dete pa da mi Ti dajes Packe u tom obliku,jer me samo zasmejavas takvim Pretnjama (Sad cu te stavim ..... i.t.d ) jer ako si zelela nesto ozbiljno da mi napises onda ga napisi bez Pravopisnih gresaka.
Ali da ne gubim vise vreme pisanjem i citiranjem tvojih Pretecih poruka zavrsicu samo jednom recenicom. Niti me zanimaju tvoji predlozi u vezi preuzimanja neke od tema,a i najmanje se plasim tvojih Pretnji.

Mislim da si sada dovoljno napisala,jer ovakvo vredjanje javnim pisanjem na forumu je Skandalozno,da je to neko drugi napisao ok,ali ovakav nacin pisanja od strane Moderatora je za svaku osudu.A to kome sam ja slao ili pisao Sektaske poruke ,moraces da napises imena javno Adminu foruma i - ,,https://www.phpbb.com/about/contact_us.php,,
,,Who do I contact about abusive and/or legal matters related to the third-party board? #,,

Tvoje napisane reci na javnom forumu-

POD 1. JA NISAM MODERATOR.
Nisi imenovao naravno, jer si kao fin. A na pp znas da tracas i da zameras.
Umesto da pises javno ako imas neku zamerku ,ma jook , ti ces to na pp sasvim nekom desetom.
Napravim koju gresku prilikom sabiranja, ali pobednik je pobednik, zar je bitno koliko ostali imaju glasova.
Jednoms e desilo da sam omasila pobednika. A koliko vidim tebe bas dotice sto ne pobedis, kao da ces dobiti putovanje na karneval u Rio.
Pisali su meni i drugi gde gresim , i nikada se nisam uvredila. Ali ti neces da mi govoris nista! Bundevo jedna. Jer si jedan obican bezobraznik.

Ne pretim , niti omalovazavam a ti shvati to kako hoces.
I nauci da napises javno ono sto mislis, a ne da pises stotoj osobi o nekom tamo 55 -tom
Ne pravi se fin. Jer nisi
a tvoje sekstashke savete drugom pisi.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 15:53
Korisnikov avatar
Born to die

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] Cek da se prekrstim
Pa da kad nemas za sta drugo da se uhvatis onda se hvatas za pravopisne greske.
Druga stvar meni je to duihovito tvoja odvala......kako su se potpisali na postere ovi sto su poslali [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]
a lepo pise na stranicama u nazad (Napravite poster, poster moze a i ne mora biti vezan za forumase) Dakle ako pise neki nick to ne znaci da ga je poslao taj ciji nick pise, vec je poster napravljen vezan za tog forumasa. Kontas li?

Jos jednom ti ponavljam: Nisam moderator, zato prestani da se mangupises. I da mi pises tu nesto ozbiljno.
Jer seti se sta si sve pisao kritike na osnovu mog vodjenja takmicenja. Ja sam se trudila da bude zanimljivo sve lepo objasnjeno i ispisano,
a sta si ti radio,
kritikovao sve to drugima na pp, umjesto meni ljepo da kazes u cemu je problem!

I to su moje rijeci pa sta, pogledaj malo ostalo pisanje po netu na ostalim forumima, ima mnogo goreg. Zato ne iscudjavaj se.
I ne pravi se fin kad nisi.
Napisao bi i ti sto shta ali naravno neces javno , to ces ti fino sve na pp [zenskismeh.gif]
a javno ces budes nezan ko bebina guzica . [zenskismeh.gif]

I druga stvar,
KAD SU SE SLALI PREDLOZI ZA PJESME
I sad kad mi forumasi posalju, ja uvjek naziv pjesme provucem kroz YT opet,
svakuuu pjesmuuuuuuuu, da bih imala kraci link videa....i naravno koji prvi video izleti taj postavim
jer to je TAKJMICENJE ZA PJESMU-bitno je da je pjesma koju ste poslali postavljena....a ne da li su na videu slike magarca ili koze
A ti sjecas li se kad si poslao kritiku
kako ja nisam postavila video koji si ti poslao [zenskismeh.gif] [smusen.jpg]
Ja ti lepo objasnim , da nije bitan video nego pjesma , a ti na sve to MA SALIOO SAM SEEE
Heej koga mislis farbati,
iskritikujes nesto i onda kao fin "ma salio sam se"
SAD LEPO IZVOLI PA VODI SVE TI, DA VIDIMO KAKO CES SE SNACI!

I naravno nemam sto sa tobom da raspravljam jer si mi predosadan isfolirani forumas!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 15:56
Korisnikov avatar
Born to die

CUJ SKANADLOZNO [zenskismeh.gif]
Nisi na Ruzicastoj Televiji (tv pink) [bye.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:13
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
Jos jednom ti ponavljam: Nisam moderator, zato prestani da se mangupises. I da mi pises tu nesto ozbiljno.
Jer seti se sta si sve pisao kritike na osnovu mog vodjenja takmicenja. Ja sam se trudila da bude zanimljivo sve lepo objasnjeno i ispisano,
a sta si ti radio,
kritikovao sve to drugima na pp, umjesto meni ljepo da kazes u cemu je problem!
Astra,Nina i Senka
Despot je Urijel
Tesa je Bubi
Passion je MeGi
Truth and Pain je Twilight
Okano je Nikita
Vladimir S. је debilko

I naravno nemam sto sa tobom da raspravljam jer si mi predosadan isfolirani forumas!

I naravno ja i ti nemamo sta da raspravljamo jer se sve lepo vidi sta je ko pisao i ko je koga Omalovazavao,naravno mogu se i videti PP koje je svako pisao i ko je kome pisao.

Slazem se sa tobom jedino da nisam na tv-pinku...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:18
Korisnikov avatar
Born to die

Tebi se sve mora crtati.
Nisam moderator,a to sto je nekada pisalo, moze se obrisati.
Kontas!
I smaras me sa tim tvojim omalovazavanjem.
Seti se ti lepo sta si pisao kako ja nemam pojma da vodim takmicenja,
i druga stvar koja je skroz bila fiju fiju
jeste to kad si me kritikovao "STO NISAM POSTAVILA VIDEO KOJI SI TI POSLAO" [smusen.jpg]
jer video je tooooooooooooooliko bitaaaaan [zenskismeh.gif]
I zamisli da vodis 5-6 takmicenja gde se sve mora postavit, poslozit, sabrati, i da te neko smara sa tako necim nebitnim
kao sto si ti meni tada poslao!
I tu je kraj . Mah mah [bye.gif]

Vrh
Ameno
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55

...sto ste ga birali za šerifa kad nije o.k. [smehsmeh.gif]

Megi tema ce se raspasti ako se ne vratis...ja sam te zezao ali nemam nikakvih zamerki
znam da je to samo bespotrebna obaveza i opterecenje...
zahvaljujem se i izvinjavam na smaranju,
jer ko bi drugi tolerisao moja kasnjenja i izmene koje si radila zbog moje neodgovornosti :D
[bye.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:35
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
Tebi se sve mora crtati.
Kontas!
jeste to kad si me kritikovao "STO NISAM POSTAVILA VIDEO KOJI SI TI POSLAO" [smusen.jpg]
I zamisli da vodis 5-6 takmicenja gde se sve mora postavit, poslozit, sabrati, i da te neko smara sa tako necim nebitnim

Gresis opet,jer nista nije gotovo sve dok ne kazes po cemu sam ja to neki Sektas i kome sam slao Sektaske poruke,javnim Uvredama na forumu.
I prestani molim te da mi objasnjavas svoje greske i poteskoce u zbiranju i vodjenju takmicarskog programa,vec je preslo u dosadu tvoje kukanje.. [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [dzokac.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:37
Korisnikov avatar
Born to die

Ameno Zao mi je ako se raspadne, ali jbg ja ne mogu vise.
Lepo sam napisala razlog je jer sam se smorila i umorila.
Niko mene nije terao da se bavim ovim, sama sam jer mi je bilo zanimljivo.
Nisi me zezao, jer to tvoje je bilo vezano za takmicenja, tacnije oslikavanja...imalo je smisla....
i nemam nameru sad da kritikujem svakog...niti da se ti meni izvinjavas ili drugi.....
vec sam morala ovog Andjela,
da mu to napisem, jer on je bio prvi taj kome se nije svidjalo sto ja vodim i kako vodim.
Pa sad ima priliku da se iskaze dobro.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 16:41
Korisnikov avatar
Born to die

ANDJEO82 je napisao:
MeGi je napisao:
Tebi se sve mora crtati.
Kontas!

Gresis opet,jer nista nije gotovo sve dok ne kazes po cemu sam ja to neki Sektas i kome sam slao Sektaske poruke,javnim Uvredama na forumu.
I prestani molim te da mi objasnjavas svoje greske i poteskoce u zbiranju i vodjenju takmicarskog programa,vec je preslo u dosadu tvoje kukanje.. [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [dzokac.gif]

Opaa ti to pokazujes svoje pravo lice anhel de la tormente [zenskismeh.gif]
Pa ti to shvatas kao kukanje, a ti sve vreme pravis zrtvu o sebe, kao da te ja omalovazavam i vredjam. A ustvari se sam pronalazis u napisanom, jer i sam znas da si obican shit. Jer znas mene da ogovaras preko pp a ne smes javno da se iskazes sta ti smeta.
Zato ti je pametnije da se zavuces ispod pp, dobro da se pokrijes , ni ushi da ti ne vire [zenskismeh.gif]

I ne objasnjavam ja tebi, to sam napisala da ostali koji ucestvuju vise razlog zasto ne zelim da vodim vise ovo.
A tebi nikada ne bih objasnjavala nista jer ne zasluzujes. Jer si folirant , nemoj da ti ponavljam milion puta.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu