Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jun 2025, 23:27

Autoru Poruka
mmm
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 10 Jan 2013, 22:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56

Boske ..grdno gresis..Just je andjeo bez greske

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 10 Jan 2013, 22:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Jedan anđeo više... [smiley2544.gif]

Vrh
Jana
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 14 Jan 2013, 19:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 00:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

POSTAVICU PREDLOGE.
Ko zeli moze da preuzme da vodi takmicenja, jer ja vise ne mogu. Smorilo i umorilo me:)
Tako da, etoo igrajte se:)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 00:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Evo i prvi put zelene boje:)
NE VODIM VISE TAKMICENJA
MENI NE SALJETE VISE PP
Pa ako neko zeli, nek izvoli
Steta bi bilo da propadne ovakva igrica-zanimacija...

AKo neko zeli nek se javi kod Astre ili ostalih modova.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 03:18
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

predlažem da takmičenja vodi Jana..ubedite je administracijo..ponudite joj lovu..funkciju bilo šta jer sam sigurna da će to raditi vrhunski...

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 11:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 12:17
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ANDJEO82 je napisao:
Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema.

A stot i ne vodis takmicenje?
Sigurna sam da bih to bolje radio od mene.
Ionako imas svaki put neku zamerku.
Postavljena su imena jer ja necu da sabiram glasove.....brzinski sam postavila, e zato ima gresaka.
Mislimd a bi bilo super kad bih neko sabrao oslikane, poster i sto gluplje to bolje, a za ostalo nema veze nek se krene ispocetka.

A ti si vrlo srecan sto ja ne vodim vise.
Sad mozes da radis onako po sebi kako ti volja.
zato preuzmi i pokazi se!

A ti ces menid a kazes da je neozbiljno i da dajes neko svoje misljenje. Bolje ti je da ga zadrzis za sebe,
jer imas najmanje pravo glasa
Jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 12:26
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] Sad cu te stavim na temu biseri i odvale
pa sledeci put kad budes nesto pametovao, ima da razmislis.

Mogla bi Jana da vodi oslikane ako zeli,
a debolko pesme
Andjele a ti preuzmi isto nesto....

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 19 Jan 2013, 14:49
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:

A stot i ne vodis takmicenje?
Sigurna sam da bih to bolje radio od mene.
Ionako imas svaki put neku zamerku.
Postavljena su imena jer ja necu da sabiram glasove.....brzinski sam postavila, e zato ima gresaka.
Mislimd a bi bilo super kad bih neko sabrao oslikane, poster i sto gluplje to bolje, a za ostalo nema veze nek se krene ispocetka.

A ti si vrlo srecan sto ja ne vodim vise.
Sad mozes da radis onako po sebi kako ti volja.
zato preuzmi i pokazi se!

A ti ces menid a kazes da je neozbiljno i da dajes neko svoje misljenje. Bolje ti je da ga zadrzis za sebe,
Jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao prvo nijednom recenicom nisam imenovao ko je neozbiljan vec sam lepo napisao da je samo takmicenje postalo Neozbiljno jer se za pojedine teme prijavi mali broj clanova ali i greske koje ne samo da pravis kod zbiranja glasova nego i na postavljanju nekih tema za glasanje a na koje sam ti i pisao primedbe.Da li je za tebe uvreda kada ti neko kaze istinu pa mu javno pises Pretnje i Omalovazavanja recima ,,A ti ces menid a kazes da je neozbiljno i da dajes neko svoje misljenje. Bolje ti je da ga zadrzis za sebe,
Jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Ovo je zaista Nekulturno i Nekorektno jer ako cu dolaziti na forum sa Strepnjom da li ces da mi pises ovakve Pretece poruke (Koliko sam citao i sam pravilnik foruma da iako si Moderator ,to ti nedaje pravo da nekome pise Pretece poruke i omalovazavas ga pisanjem javnih odgovora).Covek treba da izbaci svu negativnu energiju i nebude Zao prema drugome...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu