Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
svakim danom teze je i teze dusa boli, srce ti se steze jer nema nikog da ti nadu da krupan plan na osmeh, to ti treba pace sunca na tvojoj strani neba da prekine se ruzan san kad jutro pokloni novi dan
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Tamo gde ja zivim nema brojeva ni ulica tamo gde ja zivim nema putokaza, smernica da me nadjes
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Tamna je noc tandaara broc.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pada noc puna strepnje nema te tu kraj mene a trebam te kao pjesnik svoju bol
Na srcu mi studen zime na usnama tvoje ime i samo cekam dan da dodjes mi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Ne zameram ti. Ovoliku ljubav nemoguće je uzvratiti...Goran Tadic
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zaigraju misli pa se čini lako dve duše se spoje, u treptaju rose čini se da svako može da poleti baš kao nas dvoje.
Prepuštam se sneno zovu iz daljine lude noći ove; znam, imam te samo kroz šapat tišine, ali nedam nikom da mi gasi snove.
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
I ti ces, bedna zeno, kao vazda Slusati rado ove reci lazne, I zahvalices Bogu sto te sazda, I oci ce ti biti suzom vlazne.
I gledajuci vrh zaspalih njiva Kako se spusta nema polutama, Ti neces znati sta u meni biva, Da ja u tebi volim sebe sama,
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Знам, мора бити да је тако: никад се нисмо срели нас двоје, мада се тражимо подједнако због среће њене и среће моје.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
...kako je zaspati na medu, budit se na ledu, dok preko noci svijet se srusio...
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Moj poster nedelje je najbolji niko ne moze da napravi bolji.
|
|
|
|
|
|