Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Platonska je najgora jer je iz srca a istresanje KKK nista isto kao da je muskarac to ucinio u WC solju.
|
|
|
|
|
Tina
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 15:32 Postovi: 537
|
Da, naravno. Zato i rekoh to za platonsku. A ne bih se slozila sa tobom vezano za ovu tvoju narednu konstantaciju. Izvinjavam se na prostoti, ali ne moze da gura bas svuda. Kod mene to ne prolazi. Moze, ali bez njega u mom zivotu, pa kud koji mili moji.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da me prevari sa nekim ko je meni blizak- drag. Jer onda se odmah razocaras u dve osobe.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Preljubu! ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Laz
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
ako ne opere noge pre nego sto legne u krevet ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Tesko sam oprostila to sto je On meni oprostio... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) , eh sta da se radi...los sam covjek...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nikada ne bih oprostila muskarcu koji bi 'digao ruku' na mene. I ne samo na mene..na bilo koju zenu. Ni prevaru ne bih oprostila....tesko bih nastavila s tim dalje, cak i ako bi postojala zelja da mu oprostim.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Nemam problem da oprostim prevaru. Ali, nasilje..Stop i kraj.
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
LAZ
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|