|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
vudim te do kujne, kuvaj bre, ne glupiraj se vise
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bubi je napisao: Trile je napisao: Bubi, rucak je u dva, pa ti vidi Gde me voodis,mili? ![[ttrep.gif] [ttrep.gif]](./images/smilies/ttrep.gif) E vidis,ovo je vec bolji pokusaj da ga ohrabri,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
novine imam, shibice, sitna drvca idem samo da dokupim hepo kocku jednu, pa te stavim na barenje
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bubi je napisao: Trile je napisao: Bubi, rucak je u dva, pa ti vidi Gde me voodis,mili? ![[ttrep.gif] [ttrep.gif]](./images/smilies/ttrep.gif) E vidis,ovo je vec bolji pokusaj da ga ohrabri,,, Pit,bre mi smo u braku 20 godina...Joj,kako si ti pogubljen. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
dobro on kaze zapravo, vreme je da malo produhovimo tu vezu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bubi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Bubi je napisao: Trile je napisao: Bubi, rucak je u dva, pa ti vidi Gde me voodis,mili? ![[ttrep.gif] [ttrep.gif]](./images/smilies/ttrep.gif) E vidis,ovo je vec bolji pokusaj da ga ohrabri,,, Pit,bre mi smo u braku 20 godina...Joj,kako si ti pogubljen. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Pa znam to,ali vas pali to sto se kobajage ne poznajete,on je otisao u stalu s mobom,a ti si u toploj sobici,,hahhahaah,znas nije mu bas toplo,,,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Trile je napisao: novine imam, shibice, sitna drvca idem samo da dokupim hepo kocku jednu, pa te stavim na barenje Pa reknuo si tija vatra ne plamen jbote kaka hepo kockica m oš da izgorim načisto ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Pit,mi zivimo u stanu,imamo centralno grejanje...Toplo nam je... A,zna biti i vrlo vrelo...Eto,sada si informisan. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
razradite dramaturgiju dodjem ja kasnije, idem da trazim kocku
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 112 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|