Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ово је мој миКс дијалеката из Србије и Црне Горе а боме више пута мере се наЏе и из осталих бивших нам Република и Покрајина а море се наЏе и нека цигањска моја матерња реЧца а и нека староставна па ко воле нек избволе а ко не па понуЏен ко поЧашћен ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: Vule,sta si ti jela danaske pa te nes svrbucka gde ne treba?  е ово сГ неразумнех мен увек сврби ди треба ел сам јоопет нешто пропустела м ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
tako reci jedan nije problem, ali kad je mix, i jos tako umiksan da bog ne moze da odmiksa onda je to meni problem, izvinjavam
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
imao sam jednom prilikom jednog drugara iz Leskovca dobrih 15 dana sam samo klimao glavom, posle kad sam skonto i sam sam poceo tako da pricam brzo se ja primim, na sve dijalekte bivse Juge, ali tvoj mix mesecima ne mogu da provalim
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: Vule,sta si ti jela danaske pa te nes svrbucka gde ne treba?  е ово сГ неразумнех мен увек сврби ди треба ел сам јоопет нешто пропустела м ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) neš si mi neurozna,oce ides i ovo za opuscavanje...izgleda mi da te ujela neka buva
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ел лепо рекнух да ужиФљете и да фас неДиркам а ви мен овоно и то ццц па неј сам ја с крушку мори панула неје буФка но комарац ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
praviti mix od toga nema smisla, svaki dijalekt je vazan i bitan.. i treba da se odrzi to je blago naseg naroda.. zato, ne miksaj, nego razvali po svom, po onom koji najbolje poznajes nadam se da se ne vredjas na ovo sto ti govorim
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Не наравно ал ми је досадно да се ачим
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja nju nis ne razumem sad sedi bre zeno,gde ces koji andrak, os te dirkamo,ce te dirkamo os se pipingujemo,aj se pipingujemo ma samo kazi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
eto vidis kako Ljaki dijalektira lepo to pipingovanje i to