Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mora da jede,znas ti Kojo,kakva je to rabota za njega
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: Ма ту је М, сГ ће он gde si ti....jedan čovek(ako se za njega može reći da je to)vapi za tobom i kumicom ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jel video neko SJAJNU od božića? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: Čika M,može li to malo kraće ubuduće? Ja postove koji prelaze dužinu jednog reda ne čitam Мала Лажо, ја не видех нигде на форуму обавезу да се постови читаду! Само прескочи. Хоп-ла! и вози даље. Зар ти мислиш да ја сваки пост читам. Ц! Ал воооолееем да читам твоје балашевићевске постове. Баш су... онако... не умем ти касти. Гађају у фијоку лево. За Којадиновића: Вероватно ћу и то написати кад ускоро будем труковао о дружењу у кафанама са људима из позоришне феле, пошто сам се тим занатом и сам бавио неко време. Кад будем то описивао, препознаћеш место, кашће ти се само...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: Ма ту је М, сГ ће он gde si ti....jedan čovek(ako se za njega može reći da je to)vapi za tobom i kumicom ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) јаооо Вујкане срцкооо нам је сГ на место само да не ОН нас пожелео оо ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
MAD BOOKSELLER je napisao: LaYa je napisao: Čika M,može li to malo kraće ubuduće? Ja postove koji prelaze dužinu jednog reda ne čitam Мала Лажо, ја не видех нигде на форуму обавезу да се постови читаду! Само прескочи. Хоп-ла! и вози даље. Зар ти мислиш да ја сваки пост читам. Ц! Ал воооолееем да читам твоје балашевићевске постове. Баш су... онако... не умем ти касти. Гађају у фијоку лево. За Којадиновића: Вероватно ћу и то написати кад ускоро будем труковао о дружењу у кафанама са људима из позоришне феле, пошто сам се тим занатом и сам бавио неко време. Кад будем то описивао, препознаћеш место, кашће ти се само... znam onda......jel tamo gde je ,,biblioteka kod milutina,,
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
vidi VujeKoje, je l' i mori Vuchkica ovde
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MAD BOOKSELLER je napisao: LaYa je napisao: Čika M,može li to malo kraće ubuduće? Ja postove koji prelaze dužinu jednog reda ne čitam Мала Лажо, ја не видех нигде на форуму обавезу да се постови читаду! Само прескочи. Хоп-ла! и вози даље. Зар ти мислиш да ја сваки пост читам. Ц! Jel smem nesto da vam kazem a da se ne uvredite? Ja ću da reknem pa kakoj bidne Ne budite bukva!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
o cemu se radi, nije li ono bio bagrem